• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyinde bozulmuş olan denge

Susen11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
16
-2
1
28
İsteksizlik hayattan zevk almama sinirlilik uyku ve iştah bozukluğu gibi belirtiler. Unutkanlık yorgunluk cinsel sorunlar iş performansında azalma, aile içi geçimsizlik.
Doktora gitmek istemiyorum. Bu belirtileri iyileştirecek antidepresan ilacı nedır
Ben bu belirtbelirtileri yaşadım ve şu ilacı kullandım yada şu adımları izledim diyen var mı aranızda

Doktora gitmeden çözemezsiniz, burada kimse size ilaç önermez

Başım ağrıyor ama doktora gitmek istemiyorum ağrı kesici önerebilir misiniz der gibi antidepresan sormuşsunuz. Kendinize gelin Allah aşkına. Ne sanıyorsunuz antidepresanı?

Ücretli satıldığına göre agrı kesici gibi bısey sanıyorum.
Öncelikle geçmiş olsun ilk önce bi kan tahlili vermeniz gerekiyor onlar çıktıktan sonra psikiyatrist sizi dinler ve ona uygun bi ilaç verir.her ilaçta herkese iyi gelecek diye bisey yok

İsteksizlik hayattan zevk almama sinirlilik uyku ve iştah bozukluğu gibi belirtiler. Unutkanlık yorgunluk cinsel sorunlar iş performansında azalma, aile içi geçimsizlik.
Doktora gitmek istemiyorum. Bu belirtileri iyileştirecek antidepresan ilacı nedır
Ben bu belirtbelirtileri yaşadım ve şu ilacı kullandım yada şu adımları izledim diyen var mı aranızda
anksiyeteye benziyor. doktora neden gitmek istemiyorsun

Ücretli satıldığına göre agrı kesici gibi bısey sanıyorum.
Doz ayarlaması önemli biz size şunu alın deriz bize iyi gelmiştir ama size o doz yarısı hatta çeyreği ile başlanır ani doz oynamalarında yan etkiler oluyor çıkmaza girersiniz lütfen doktora gidin

Back