Onkoloji - Kanser ve Türevleri Beyin tümörü ile savaş

Eylemmmmmzeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
2
0
1
33
Herkese merhabalar bilgi sahibi olmak istiyorm yardımcı olursanız sevinirim öncelikle Allah herkese şifa versin ben beyin tümörü ameliyatı oldm 2ay önce yaşım 24 şuanda Işın tedavisi görücem yan etkileri beni korkutuyor yardımlarınızı bekliyorum

Çok geçmiş olsun,yan etkiler konusunda bilgim yok,ancak atlatabilmek için yasamak gerekiyor,sabir gerekiyor...ben de geniz tümörüyle mücadele etmiş tüm yaklaşık 1,5 yil once...es zamanlı kemoterapi ve radyoterapi almıştım.3 kemo 35 de ışın...ağız ve boyun bölgesinden isin aldığım için ben çok kotu olmuştum,yemek yiyememis su bile içememiştim aylarca...ancak herşey zamanla geçiyor,yan etkiler de kalıcı olmuyor.allah yardımcınız olsun...

Çok teşekkür ederm bana da 6 hafta Işın ve sonrasında kemoterapi dendi yan etkileri için herkes başka bişey söylüyor hayrlısı ile kurtulıym da Allah yardımcımız olsn sana da cok gecmıs olsn rabbım göstermesin birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…