Beyin timörü

aymavimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
424
258
40
2015 in şubatında beyin timöründen ameliyat oldu kayınpederim kötü huyluydu yani kanser şükür sorunsuz ameliyattan çıktı Işın kemoterapi derken aradan bir bucuk yıl geçti ve yeniden nüksetti ve Bükez ameliyat şansı yok Işın ve kemoterapi kullanmaya başladı Rabbim yardımcısı olsun hafiften unutkanlık ta başladı bana çok ısrar ederdi yıllar boyunca bir oğlun olsun diye çok istiyordu ( sanki oğlan doğurmak elimizde gibi) ..ney
Se bende sıcak bakmaya başladım Bebek işine ve şüpheliyim inş hamileyimdir bu ay // sizlere sorum bir fikriniz varmı tabiki en büyük yaradanım bilir insanın ömrünü ..ömrü yeter mi bebeğimi görmeye / Allah korusun onu kaybettikten sonra doğum yaparsam vicdan azabı çekerim ve hamileysem kemoterapi alması için hastaneye ben götürüyorum oğlanları çalıştığı için arabada onu bekliyorum içeri girmiyorum ama üzerinde kalırmı radrosyon Işın gibi benide etkiler mi (

Radyoterapi belirli bir süre evet radyasyon yayıyor ama hastane kurallarına gôre zaten bir süre girilmez yanına .birşey alıp verirken bile maşa gibi birşeyle verilir biz öyle öğrendik ne kadarı uygulanıyor bilemem . Ama hamile olma ihtimaliniz varsa risk almamanız daha sağlıklı . İnşallar ömrü yeterde görur torununu .Ama tabiki torunu görmesinden çok inşallah çok acı çekmeden huzurluca gider diye dua etmek daha mantıklı... Bu arada kemoterapi üzerinizde kalacak birşey değil radyoterapi biraz sıkıntı .Kemoterapi ilaçları hazırlanırken sadece koruyucu kullanır hazirlayan kişi ilaçla direkt bir temas olmadığı sürece bir sorun teşkil etmez ..

Amin inşallah Rabbim ölümünde hayırlısını versin acı çektirmesin

Radyoterapiden kendinizi koruyun eğer beklenen adet tarihiniz geçti ise mutlaka emin olun bebekten ama kemotreapide böyle bir sorun olmaz. Allah kolaylık versin geçmiş olsun.

kader canım senin elinde olan bişey değil ki, Allahın taktiri, vicdan azabı çekmeni gerektirecek bişey yok, benimde 5 ay önce babam vefat etti, keşkeler çok ama yapacak bişey yok, çok geçmiş olsun... son sorduğun soru hakkında bilgim yok valla, umarım bilen birileri vardır, senin yerinde olsam o departmanda çalışan bi doktora sorardım

Başınız saolsun ..hamile olduğum kesınleşsin inşallah dediğiniz gibi ya sormam lazım

Radyoterapiden kendinizi koruyun eğer beklenen adet tarihiniz geçti ise mutlaka emin olun bebekten ama kemotreapide böyle bir sorun olmaz. Allah kolaylık versin geçmiş olsun.
Teşekkür ederim peki tamamen iyileşme olurmu beyin çok hassas illaki ölümle mi sonuçlanır

Aynı hikaye nerdeyse
Ablam tümör çıkmıştı beyninde ameliyat oldu aradan 6 ay sonra tekrar çıktı . Ameliyat şansı kalmadı beynin iki damar arasında olduğu için ameliyatta riskliydi artık. Işın ve kemo gördü , unutkanlık ve gel gitler başladı.
Malesef hızlı bir şekilde büyüyordu , sıçrıyordu 4-5 ay sürdü ,Hakkı'n rahmetine kavuştu ,
Allah yardımcınız olsun şifa versin inş
Çok zor (

Okurken tüylerim diken diken oldu Allah rahmet eylesin çok zor

Şimdi tamamen tümörün tipine bağlı bir de beynin neresinde olduğuna bunları bilmeden hastanın du ru mu ne olur söylenemez
Tam olarak neresinde bilmiyorum ameliyat ta bile Ümit vermemişlerdi timörün suan ismini unuttum ama o Zaman'lar yeniyken nette araştırdım 4.aşamasıymış ve 3ay içinde hızla büyüyormuş ..Teşk ederim saolsun

O
Tümörün adı glioblastoma multiforme mi??

Yaşı gençmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…