- Konu Sahibi nursena2011
-
Bebekler 9 aya kadar desteksiz oturmaz ise doktora goturmelisiniz. Nedenini öğrenmek için doktora götürün.benim 10 aylık bebeğim var desteksiz oturamıyor emeklemiyor dönmüyor bu durumu yaşayan varmı bayanlar
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.Arkadaşlar, 7.5 aylık bebeğimin emerken uyku esnasında titremesi, elini bileğinden kıvırması ve dönmemesinden dolayı özel nöroloji uzmanına götürdüm. Eeg için uyuması yönünden alesert verildi ama bebeğim içmedi onu, bebeğimi salladık kundağında sallayıp uyuttum, ben emzirirken 20 dakika süre ile eeg çekildi, sonuç şu şekilde yazıyor . “Sol hemisfer frontal ve temporalde zemin aktivitesi düzensizliği” doktor bize bebeğimin beyninin sol tarafını iyi görmediğini ama korkulacak birşeyin olmadığını beyninden mr çekilmesi gerektiğini söyledi, biz özel hastaneleri aradık hepsinde anestezi ile mr çekiyorlarmış, bebeğine mr çektiren var mı, bir zararı var mı, eeg sorunlu çıkıp mr temiz çıkan problem olmayan var mı? Şu an içim içime sığmıyor, çığlık atıp ağlayasım var ama benim 3 çocuğum var, güçlü olmak zorundayım, olaki epilepsi ise de çözümüne odaklanmam gerek deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Doktor olumsuz birşey demedi ama benim içim içimi yiyor. Ne olur, böyle deneyim yaşayan varsa bana yazabilir misiniz.
Merhaba, teşekkür ederim.Ordu'daym, ilçesinde.Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
Hangi sehirdesiniz, size hastane onerecegim anestezisiz mr cekilebilecegi.
Hiç ihmal etmeyin, hemen nöroloji uzmanına görünün. Benim bebeğim 6.5 aylıkken desteksiz oturmaya başladıbenim 10 aylık bebeğim var desteksiz oturamıyor emeklemiyor dönmüyor bu durumu yaşayan varmı bayanlar
Tamam, Ankara icin onerecektim ama o halde sehrinizde Sehir hastanesi var ise orayi deneyin, uygun olmazsa ve Ankara'ya gelme sansiniz var ise Etlik Sehir Hastanesi'ne basvurun mutlakaMerhaba, teşekkür ederim.Ordu'daym, ilçesinde.
Maalesef şehir hastanesi yok, bugün bulduğum ilçede devlet hastanesine gittim, bebek mr çekiyorlar, Ankara'ya arabamızla gelip giderdik ama bir günde hepsi hallolmaz, 2 tane kızım var , ortanca kızım ayrılık kaygısı yaşıyor, bulunduğumuz ilçede özel hastane ile konuştum, daha önce çekmişler ama anestezilii yapacaklar, ufak bir anestezi yapacaklarmış, 15 bine anlaştım.Tamam, Ankara icin onerecektim ama o halde sehrinizde Sehir hastanesi var ise orayi deneyin, uygun olmazsa ve Ankara'ya gelme sansiniz var ise Etlik Sehir Hastanesi'ne basvurun mutlaka
Benim kucuk kizim 2 kez ilacsiz, anestezisiz tomografi ve mr cekildi.Maalesef şehir hastanesi yok, bugün bulduğum ilçede devlet hastanesine gittim, bebek mr çekiyorlar, Ankara'ya arabamızla gelip giderdik ama bir günde hepsi hallolmaz, 2 tane kızım var , ortanca kızım ayrılık kaygısı yaşıyor, bulunduğumuz ilçede özel hastane ile konuştum, daha önce çekmişler ama anestezilii yapacaklar, ufak bir anestezi yapacaklarmış, 15 bine anlaştım.
Benim bebeğim 6 aylıkken oturmaya başladı 7 aylıkken her tarafa dönüyordu zaten 9 ay sınır diye biliyorum vakit kaybetmeden doktora götürün bencebenim 10 aylık bebeğim var desteksiz oturamıyor emeklemiyor dönmüyor bu durumu yaşayan varmı bayanlar
Benim kucuk kizim 2 kez ilacsiz, anestezisiz tomografi ve mr cekildi.
Youtube'da mr sesi dinlettim cihaza alinmadan 1 gece once, o seslede uyudu, o yuzden cihazda hic korkmadi, anestezili cektiremezseniz aklınızda bulunsun.
Cok gecmis olsun, dilerim anali babali saglikla buyur kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?