BEYİN KILCAL DAMAR TIKANMASI OLAN VAR MI?

Bicare58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
489
78
50
Öncelikle herkese rabbim sağlık versin. Benim derdim bir yıl önce büyük bir üzüntü yaşadım. Sonrasında auralı migren oldum. Çok sık baş ağrım ve baş dönmelerim vardı. Önce kan şekerim düşükmüş ona bağlıyordum. Fakat emar çektirdim ve sonuç moralimi alt üst etti. Üc tane kılcal damarım tıkalıymış beyinde. Kaç kere emara girdim ilk defa sonuç bu oldu. Çok korkuyorum. Doktor kardioloji ve hemotolojiye gitmem gerektiğini söyledi. Randevu aldım gün geçtikçe psikoojim daha da berbat oluyor. 14 yıldır kızimı babasız büyütüyorum tek derdim yavrum.😭

Covid geçirdiniz mi?
Maalesef son süreçte bu tür rahatsızlıklar hastalığı ağır geçirenlerde yada aşı olanlarda oldu.
Kendimde dahil ailemde çok benzer şeyler geçirdik.
Kendinizi üzmeden, sağlıklı beslenerek, bağışıklığı kuvvetlendirerek, aktif spor hayatı ile bir miktar daha iyiye gidebilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

Öncelikle herkese rabbim sağlık versin. Benim derdim bir yıl önce büyük bir üzüntü yaşadım. Sonrasında auralı migren oldum. Çok sık baş ağrım ve baş dönmelerim vardı. Önce kan şekerim düşükmüş ona bağlıyordum. Fakat emar çektirdim ve sonuç moralimi alt üst etti. Üc tane kılcal damarım tıkalıymış beyinde. Kaç kere emara girdim ilk defa sonuç bu oldu. Çok korkuyorum. Doktor kardioloji ve hemotolojiye gitmem gerektiğini söyledi. Randevu aldım gün geçtikçe psikoojim daha da berbat oluyor. 14 yıldır kızimı babasız büyütüyorum tek derdim yavrum.😭
Merhaba şu an ki durumunuzu merak ettim umarım iyisinizdir

[/QUOTE
Öncelikle geçmiş olsun. Beyin MR mı çektiniz? Ben de bayağı yaygın istemik lezyon çıktı.Sabaha kadar internetten araştırma yaptım. Sormadığım doktor kalmadı 😥😥Beni de kardiyoloji bölümüne yönlendirdi. Kalpte sorun çıkmadı çok şükür. Dediğim gibi bir çok nöroloji doktoruna sordum. Korkulacak bir şey olmadığını, kılcal damar tıkanıklığının herkeste olabileceğini ama 3 - 4 ayda bir takibinin yapılması gerektiğini ve sıkıntı olması halinde damarların kolayca acilabilecegini söylediler. Geçmiş olsun tekrardan.

Merhaba şu an ki durumunuzu merak ettim umarım iyisinizdir
Valla hic moralim yok. 3 aydir hemotolojiden cikamiyorum. Ecopirin yazdi onu da korkudan icemiyorum. Sürekli genetik test istiyor onun stresi bitiriyor. Temiz geliyor bir daha tekrar istiyor kafayi yiyecegim. Bir de bogazimda iki milimlik kucuk nodüller var troidlerim yavas bir de haftaya onun kontroli stres sardi iyice😔 bu arada siz nasilsiniz?

X