Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem beyin kanamasi gecirdi bu baş agrisi 2 hafta oldu gecmedi çok şiddetli gecmiyo ne zaman gecer hangi hapla gecer icmedigi hap yok basindan gecen varmi
Benim annem de geçirdi. Neredeyse de bir yıl sürdü şiddeti azalarak zamanla tabiki.
Anneciğinizi stresten, gürültüden kalabalıktan uzak tutun. İmkan dahilinde her gün açık havaya çıksın.
Geçmişler olsun
Merak etmeyin zamanla daha iyi olacaktır. Benim annemin ki çok çok ağır bir ameliyattı. Masada kalır bile dediler. Allah onu size bağışlamış, zamanla her sey yoluna girecek. Simdi sadece biraz özveriye ve bakıma ihtiyacı var. Morali yernde olsun yeter. Bu ameliyatın sonrasında depresyon çok sık görülen bir durum bunu da dikkate alın. Aklınızda bulunsun.
Merak etmeyin zamanla daha iyi olacaktır. Benim annemin ki çok çok ağır bir ameliyattı. Masada kalır bile dediler. Allah onu size bağışlamış, zamanla her sey yoluna girecek. Simdi sadece biraz özveriye ve bakıma ihtiyacı var. Morali yernde olsun yeter. Bu ameliyatın sonrasında depresyon çok sık görülen bir durum bunu da dikkate alın. Aklınızda bulunsun.