- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Çok geçmiş olsun.ben çocukluğumdan beri sinüzit problemi yaşıyorum.geçen sene öksürük ve hapşırık gibi ani haraketlerde sinizütümün olduğu sol bölgeye bıçak saplanması gibi bir ağrı olmaya başladı.öksürmek ve hapşırmak işkence olmaya başlamıştı.çok iyi bir hastanenin kbb bölümüne gittim.sinüs mr ı çekildi.temiz çıktı.tıkanıklık yok noröloji bölümüne sevk etti.hemen mr çekildim büyük bir korkuyla.mr da birşey çıkmadı sadece iltihap olabilir dedi Dr.ama bana korkma dedi.bi hap verdi 7 aydır içiyorum.ağrılarım%80 azaldı.korkmayın ama ihmal etmeyin derim.üniversite hastanelerini tercih edin bide.tekrar geçmiş olsun..
Aslinda riskli bir ameliyat ama guven veren bir doktorsa hic dusunme annem oldu medicalpark hastanesinde ali bey di doktoru riski o almisti ameliyat etti 5 ay boyunca abdest alirken burnuna cektigi su o kanallara doldugu icin su ve kan geldi onum disinda cok sukur simdi iyi ama kamera ile burnundan girip bakmalari gerekiyor dogru teshis icinHayır mr cekilmedi sadece sinüzit için röntgen cekildi sinüsler tıkalıymıs ve beyne giden yolunda tıkanmıs olduğunu ve bununda beyin iltihabına sebep olduğunu falan söylemiş bana hiç mantıklı gelmedi ama bir kurt düştü işyw içimize kesinlikle bir nöroloğa gidicez kalbimin atışları değişti resmen cok korktum inşallah dediğiniz gibi cok moral bozacak bir durum değildir
canım sinüzit benim eşimde de kızımda da var ..ancak beyin iltihaplanması denilen şey benim bildiğim kadarıyla menenjittir allah korusun..sinüzitle ne alakası var..o doktor biraz saçmalamış yada tetkiklerden para alsın diye sizi korkutmuş bana göre ..mr çekilmeden nerden bilmiş beyin iltihabını tövbe tövbe...siz başka bir nöroloji uzmanına gidin lütfen..geçmiş olsun.Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var ruhen çökmüş durumdayım.
Eşim bir iki haftadır hasta sinüzit. Antibiyotik vs kullandı ama bir türlü geçmiyor. Bugün doktora tekrar gitti ve doktor beyninin de iltihaplanmaya başladığını söylemiş. Felc bile olabilirsin demiş!!! yarın başka bir doktora daha gidicez. Bunu nasıl bir anda sadece bir test ile söyler anlamıyorum çok üzgünüm bildiğiniz gibi değil. Sinüzit rahatsızlığını yaşayan ve ardindan böyle bir teşhis konan varmı kızlar, ne yaşadınız nasıl anlattınız intenet ten çok araştırdım ama bizim doktorun abarttığı kadar önemli bir şey okumadım. Bilgisi olan varmı???
Aslinda riskli bir ameliyat ama guven veren bir doktorsa hic dusunme annem oldu medicalpark hastanesinde ali bey di doktoru riski o almisti ameliyat etti 5 ay boyunca abdest alirken burnuna cektigi su o kanallara doldugu icin su ve kan geldi onum disinda cok sukur simdi iyi ama kamera ile burnundan girip bakmalari gerekiyor dogru teshis icin
canım sinüzit benim eşimde de kızımda da var ..ancak beyin iltihaplanması denilen şey benim bildiğim kadarıyla menenjittir allah korusun..sinüzitle ne alakası var..o doktor biraz saçmalamış yada tetkiklerden para alsın diye sizi korkutmuş bana göre ..mr çekilmeden nerden bilmiş beyin iltihabını tövbe tövbe...siz başka bir nöroloji uzmanına gidin lütfen..geçmiş olsun.
aynen arkadaşım doktor çok önemli. .mutlaka uzman bir nöroloğa gidin siz bir an önce ...geçmiş olsunAynen öyle arkadaşım sinüzit demiş arada menenjitte olabilir felc olabilirsin demiş özel hastane gittiğimiz hastane. Bende öyle okudum netten hep mr illa gerekliymiş anlamadım ya insanlara pat diye böyle birşey söylenirmi emin olmadan hale bak araştırmasak falan haberimiz olmayacak. Doktor cidden cok önemli
Bende ve ailemin bi kismindada sinuzit var bir ara basim cok agridiginda doktora gitmistim sinuslerin hepsi dolmus dedi burun spreyi ilac vs. Verdi sonra gecti.burun akmasi onemli
Anladim canim iyi sukur. Anlamadigim iltihaplanma nasil olmus ki.oldu diyelim benimde sinuslerim hepsi doluydu sasirmisti hatta doktor ama verdigi ilaclarla gecti..Burun akıntısı oldukca var Allahtan
Anladim canim iyi sukur. Anlamadigim iltihaplanma nasil olmus ki.oldu diyelim benimde sinuslerim hepsi doluydu sasirmisti hatta doktor ama verdigi ilaclarla gecti..
Insaallah yanlis doktor secmissinizdir de oyle birsey cikmaz cnm. Isinin ehli iyi bir doktor sartValla arkadaşım bende anlamadım ki bu nasıl iştir. Tek anladığım suan yanlıs doktor seçimimiz
3 aydır sinizütin dibini yaşıyorum kimse böyle bir şey söylemedi bak heyecan yaptım şimdi..hem benim burnumda akmıyor geriye akıntı var aşırı miktarda ki eşinizin burnu akıyomuş...Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var ruhen çökmüş durumdayım.
Eşim bir iki haftadır hasta sinüzit. Antibiyotik vs kullandı ama bir türlü geçmiyor. Bugün doktora tekrar gitti ve doktor beyninin de iltihaplanmaya başladığını söylemiş. Felc bile olabilirsin demiş!!! yarın başka bir doktora daha gidicez. Bunu nasıl bir anda sadece bir test ile söyler anlamıyorum çok üzgünüm bildiğiniz gibi değil. Sinüzit rahatsızlığını yaşayan ve ardindan böyle bir teşhis konan varmı kızlar, ne yaşadınız nasıl anlattınız intenet ten çok araştırdım ama bizim doktorun abarttığı kadar önemli bir şey okumadım. Bilgisi olan varmı???
yüz tomografisi ile nazofarenkslere bakılır beyni nerden görmüş doktor durun tahmin edeyim siz özel bir hastaneye mi gittiniz..Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Bende de yıllardır vardır sinüzit ama böyle bişeyi hiç duymamıştım bilmiyordum oyüzden cok telaşlandım sinüs mr ı dediğiniz yüzden cekilen röntgen tarzı bişeymi yoksa bildiğimiz mr mı? Eşime sadece yüzden röntgen çekildi
yüz tomografisi ile nazofarenkslere bakılır beyni nerden görmüş doktor durun tahmin edeyim siz özel bir hastaneye mi gittiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?