Kısır döngüm.. seni kırmaya ve senden arınmaya karar verdim! geç bile kaldım, e yetsin artık 5 sene amenna. Ben hayal ettikçe sen olmasın dedin, olmuycak dedin, hayatımın iplerini aldın benden. Seni yaşamam gerekti , neydin-niye geldin bilemiyorum ama yaşadığımız herşey bizim öğretmenimizdir diyorum kendimce, başka da bişey diyemeyeceğim zaten çok yoruldum... Aaa bu arada; derslerimi aldığımı düşünüyorum bilesin.
yaşayamaz oldum böyle bilesin.. İsyan etmiyorum korkma, hayatımın iplerini geri alıyorum sadece senden. Ve arınıyorum, gidiyosun ruhumdan, hayatımdan. Öfkeli de değilim git sadece. Kendime de 2 Çift lafım var, Hayatı olduğu gibi karşıla diyorum kendime ve kararlı ol.
Düşünce gücüyle kader arasında patinaj yapanlar varsa ben gibi, yazabilirsiniz siz de. Ben içimi dökiyim dedim o kadar. Arınma sürecimi kaydetmeliydim.
yaşayamaz oldum böyle bilesin.. İsyan etmiyorum korkma, hayatımın iplerini geri alıyorum sadece senden. Ve arınıyorum, gidiyosun ruhumdan, hayatımdan. Öfkeli de değilim git sadece. Kendime de 2 Çift lafım var, Hayatı olduğu gibi karşıla diyorum kendime ve kararlı ol.
Düşünce gücüyle kader arasında patinaj yapanlar varsa ben gibi, yazabilirsiniz siz de. Ben içimi dökiyim dedim o kadar. Arınma sürecimi kaydetmeliydim.