Merhabalar
Ben farklı şeyler yaparak beynimizin kapasitesini arttıracağımızı düşünüyorum.Farklı müzik, kitap film, hobi, yotube vlogger videoları önermeniz
Ben aynı müzikleri diniliyorum sürekli. farklı türlerde müzik mesela klasik müzikten, jaz tarzı kimbilir bilmediğim ne çok eser vardır.
Sosyal anlamda da iletişim yönünde kendimi geliştirmek istiyorum.İlerde evlilik için farklı bir şehre taşınıcağım.Knedimi yetiştirirsem daha kolay adapta olacağımı düşünüyorum.
Bilhassa özgüvenim konusunda. Beyin sağlığı ile çok ilgileniyorum değişik aktivitelerin beynin farklı bölgelerini çalıştıdığını bildiğimden dolayı bu alana çok yönelmek istiyorum.
gerk yeme içme gerek okuma gerek dinleme. kapasitemi arrtırmak için bnim gibi çaba içinde olanları bu alana bekliyorum.
Kendimde öneriler
Egzersiz yapıyorum, klasik müzik dinlerim.Özgüven kazanımıyla ilgili kitaplar okurum.Tasavvufla ilgilerek iç huzurumu sağlamaya çalışırım.İngilice öğrenirim, yemek yapma videoları izlerim.
Ama hiçbirinde uzman değilim hep bağlangıç seviye bazen keşike sevdğim alanı bulsam ve ilerlesem diyorum.Kariyer vaadetmeyen düz bir işim ama tabi buna da şükran duyuyorum.Bana kalan saatlerimi iyi geçirmek için yardımız beni çok çok mutlu ederdi
Lütfen siz de cevapsız bırakmayın.