• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyin damar daralması pıhtı atması inme tehlikesi

pirinsis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
54
11
36
Kızlar merhaba,
aranızda inme tehlıkesı atlatan oldumu? doktorumuz kan sulandırıcı ılac verdı ve ınme polıklınıgıne yonlendırdı. ara ara ataklar malesef oluyor konusma bozuklugu oluyor. ılaclar Plavix ecopirin kullanan varmı? bu kan sulandırıcı ılaclarla tuketmememız gereken gıdala varmı?

Galiba çok yaygın olan bi durum değil geçmiş olsun bebekte mi yetişkin de mi inme
Yetişkin. İnme poliklinigine randevu aldık 1,5 ay öncesindenden randevumuza 4 gün kala hastane tarafından doktor yok die iptal edildi. (Sadi konul bakırköy devlet hastanesi)

Kızlar merhaba,
aranızda inme tehlıkesı atlatan oldumu? doktorumuz kan sulandırıcı ılac verdı ve ınme polıklınıgıne yonlendırdı. ara ara ataklar malesef oluyor konusma bozuklugu oluyor. ılaclar Plavix ecopirin kullanan varmı? bu kan sulandırıcı ılaclarla tuketmememız gereken gıdala varmı?
Doğumdan sonra beyin damarına pıhtı atması sonucu böyle bir tehlike atlattim çok şükür bir etkisi kalmadı ömür boyu kan sulandırıcı ilaç kullanacağım

Ben de doğum sonrası 3,5 ayda yaşadım böyle bi durum beyne pıhtı attı herhangi kalıcı problem kalmadı şükür ki ama ben de ömür boyu coraspin plavix kullanıcam bişey sorucaktım benim ilk bebeğim de ikinci çocuk düşünmek için biraz endişeliyim acaba hiç düşünmesem mi diyorum bazen siz de durum nasıl bu arada herkese çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah

Çok gecmıs olsun.. İlk defa duydum. Baska Belirtileri varmı bas agrısı felan

Back