Merhaba hanımlar ben 22 yaşında iskenderunda üni. öğrencisiyim. Yaklaşık 2 senedir bel fıtığı hastasıyım ve artık canıma tak etmiş durumda. İlk görüştüğüm beyin cerrahı ameliyattan başka yapılacak bir şey yok dedi geçenlerde görüştüğüm başka bir doktorda ameliyata gerek yok dedi. Ağrılarım son dönemde dayanılmaz hale geldi Allah en zalim insana bile vermesin bu hastalığı öldürmüyor süründürüyor resmen. Ailem Mersin - Erdemlide. İçinizde o bölgede iyi bir beyin cerrah bilen var mı ? Antakya merkeze de gitme şansım var okul iskenderunda olduğu için eğer önerebilecek olan varsa orayada giderim yeter ki bu şu ağrıları geçirecek biri olsun :18:
op dr seref Öztürk, ameliyatsız fıtığımı iyileştirdi Allah razı olsun doktorumdan. Yalnız istanbulda kendısı. internet adresinden ulaşabilirsin Allah düşmanıma vermesin ne çektiğimi bir ben bilirim.
op dr seref Öztürk, ameliyatsız fıtığımı iyileştirdi Allah razı olsun doktorumdan. Yalnız istanbulda kendısı. internet adresinden ulaşabilirsin Allah düşmanıma vermesin ne çektiğimi bir ben bilirim.
bu uygulama bir aydır Türkiyede uygulanıyormuş özel tıbbi bir malzemeyi fitiğin üzerine yerleştiriyor 24 saat hastanede kalıyorsunuz fıtığın üzerindeki baskı azalıyor. fıtığın durumuna göre bu tedaviye uygunmusunuz doktor karar veriyor. ben çok rahatladım şu an Büyükçekmece kolan hastanesinde çalışıyor doktorum. kendi internet adresi var. serefozturk.net,boyunfitigiuzmanı.com
ben istanbul vakıf gureba hastanesinde amelyat oldum şimdi çok rahatım. ameliyat dışında her yöntemi denedim canımın daha fazla yanmasına neden oldu hepsi.eğer bacagıa vurmaya başladıysa tek çare ameliyat