• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyin apsesi ameliyati!!!

delal_17

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
81
0
16
45
Çanakkale
Selam Arkadaşlar benim sorunum 3 ay evel başladı çok şiddetli başağrısı bulantı vs sorunlarım vardı defalarca kez doktora gıtmeme rağmen teşhis konulamadı hep grip soğukalgınlıgı denilip ilaç verildi bende hastalıktan artık detaya gıremez hale geldım herneyse bı gece anıden fenalaşmışım (bilinç kaybı) eşim benı hastaneye götürmüş ve beyinapsesi oluşmuş sinüzitten bütün vicudumuda mikrop sarmış iki kere 25 gün arayla beyin ameliyatı oldum sonrasında antibiyotik tedavisi 3ay sonra hastaneden çıktım şuan korkum var acaba tekrarlarmı dıye piskolojim bozuldu ayaklarımda sertleşme kramplar oluyor beynimde sankı basınç varmış hissi aranızda bu tür rahatsızlık yaşıyan birileri varsa bana bilgi verseniz sizde yada yakınlarınızda bu belirtiler varmı normal olması gereken birşeymi geçermi anlıyamadım doktoruma söylüyorum rahatsızlıklarımı film temiz deyip geçiyor piskolojim alt üst oldu resmen...

Back