- 11 Aralık 2018
- 40.558
- 251.921
- 598
Bazı insanlar gerçekten dert olan bişey yaşamadıkları için saçma sapan şeyleri dert edip karalar bağlıyorlar. Derdi büyük olanlar daha sakin karşılıyor çok daha dert edilecek şeyleri. Saçı beyazmış, gözleri kuruyormuş ayy ne korkunç. Çok kızıyorum, cidden karşımda olsalar hayatında kimseye parmağıyla bile vurmamış bir insan olarak bir osmanlı tokadı şaklatmak istiyorum suratlarına.Geçen haftalarda 11 yaşındaki öğrencim okul koridorunda beni durdurdu ve "öğretmenim kolumda tespit edilen kitle temizmiş..bu sefer kanser değilmişim" diye benimle paylaştı müjdeli haberi..benim ve diğer iş arkadaşlarımın o haftası bayram havasında geçti ..çocuğumuzun kolundan daha önce kanserli kemik alındığı için platin var..akciğeri tam değil yine başka bir kanser nedeniyle oranın da bir bölümü alındı..ama hepimiz nasıl mutluyuz çünkü bu gün herşey yolundane çok şükür sebebi var şu hayatta
Sizin gibilerin sorunu ne biliyor musunuz ? Gerçek bir derdinizin olmaması.Umarim en kısa zamanda şöyle nur topu gibi Roma mızrağı kadar bir derdiniz olur bak o zaman aynaya bakmaya fırsatın kalıyor muSizinde çıksinda o zaman intihar edersiniz demiyorum size
Lütfen beni eleştirmeden okuyun bu konuyu çok kafaya taktım işin içinden çıkamıyorum psikolojik destekte alıyorum 1 haftadır ilaçların yan etkisi mi acaba düşünmeden edemiyorum aynaya baktıkça daha çok görüyorum. Bakmadan edemiyorum benim gibi beyazlayan saçlarını kafaya takan var mi acabaMerhaba hanımlar. 36 yaşındayım 25 yasindan beri saçlarım beyazlar. Anne tarafininda erken beyazlamis. 6 aydır saçımı boyamıyordum önlerden çerçeve şeklinde bu durumu hiç takmazdım ama son 1 buçuk aydır çok takıyorum çünkü annem o zaman farkedip bu duruma çok şaşırdı. O gün kalbime bir bicak saplandı sanki hala da orda duruyor. Sürekli aynaya bakıyorum uyku uyuamıyorum yemek yiyemiyorum evet bu dert mi diyeceksiniz benim için de değildi. Ama şimdi dert oldu. Var mi benim gibi olan nasıl kurtulurum bu durumdan ya da yok mudur durdurmak için bi çare.
Keşke bunları da belirtseymişsiniz sanırım bu saç olayı sizde son damla olmuş :/Nerden biliyorsunuz dert cekmedigimi 18 yaşında zorla evlendirildim 13 yıl istemediğim bir hayat yaşadım...13 yılın içinde neler neler var... ve tabi boşandıktan sonra ki hayatım...
Bilmiyorum ilaçların etkisi mi bugün daha bi kötüyümKeşke bunları da belirtseymişsiniz sanırım bu saç olayı sizde son damla olmuş :/
Ablacim niye hala boyamıyorsun?Lütfen beni eleştirmeden okuyun bu konuyu çok kafaya taktım işin içinden çıkamıyorum psikolojik destekte alıyorum 1 haftadır ilaçların yan etkisi mi acaba düşünmeden edemiyorum aynaya baktıkça daha çok görüyorum. Bakmadan edemiyorum benim gibi beyazlayan saçlarını kafaya takan var mi acaba
2 hafta önce boyadım. Dipten yine çıktılar ve ön taraftalarAblacim niye hala boyamıyorsun?
birde bayıl ferihaMerhaba hanımlar. 36 yaşındayım 25 yasindan beri saçlarım beyazlar. Anne tarafininda erken beyazlamis. 6 aydır saçımı boyamıyordum önlerden çerçeve şeklinde bu durumu hiç takmazdım ama son 1 buçuk aydır çok takıyorum çünkü annem o zaman farkedip bu duruma çok şaşırdı. O gün kalbime bir bicak saplandı sanki hala da orda duruyor. Sürekli aynaya bakıyorum uyku uyuamıyorum yemek yiyemiyorum evet bu dert mi diyeceksiniz benim için de değildi. Ama şimdi dert oldu. Var mi benim gibi olan nasıl kurtulurum bu durumdan ya da yok mudur durdurmak için bi çare.
ilaç kullanıyormuşsunuz rahatsızlığınız ne ?2 hafta önce boyadım. Dipten yine çıktılar ve ön taraftalar
Orası öyle sürekli boyamak gerekiyor. Sizi bu kadar üzen saçların beyazlaması mi yoksa saçların beyazladigini görmek başka şeyler mi hatirlatiyor acaba? Ne bileyim gençliğim mi gidiyor falan gibi. Ben de beyazlarımı görünce üzülüyorum ama bu kadar kendini kahredecek bir şey de yok ortada2 hafta önce boyadım. Dipten yine çıktılar ve ön taraftalar
Bilmiyorum sürekli ağlamak geliyor içimden sanki Bisey olmuş ya da birisi ölmüş gibi tarifsiz bi acı var içimde. Sanki saçlarımdaki beyazlar olmasa onca derdim dert degilmis gibi geliyorOrası öyle sürekli boyamak gerekiyor. Sizi bu kadar üzen saçların beyazlaması mi yoksa saçların beyazladigini görmek başka şeyler mi hatirlatiyor acaba? Ne bileyim gençliğim mi gidiyor falan gibi. Ben de beyazlarımı görünce üzülüyorum ama bu kadar kendini kahredecek bir şey de yok ortada
Hangi marka kullanıyor bılıyormusunuxOlabilir. Bir arkadaş kullanıyor kolajen. 50 yaşında ve hiç beyazı yok. İçeriğine güvensem kıyarım paraya ama zehir girsin istemiyorum vücuduma
Yok hiç emin değilim şimdi bilmeden konuşmayayımHangi marka kullanıyor bılıyormusunux
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?