beyazlarim mahvoldu.acil yardim

Turkan88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2.523
3
0
Azerbaycan
merhaba kizlar.ben yeni ne alsam giysi,havlu falan gibi,yikamadan kullanmam,tabiki ust giyimharic.dun de yeni aldigim mutfak havlularini,beyaz onlar da turuncu renkli baska camasirlarla birlikde yikadim,dusuk sicaklikda yikadim,bisey olmaz dedim,gel gor ki hepsi mahvoldu,ustelik namaz giysimi de koymusdum onlarla,o da mahvolduu,gece vanisde beklettim sabah yikadim,yikadim,hic bir fark yok,cok uzuldum,napiyim,yikadikca da eskitiyorum.of yaa,

bir fikri olan yokmu,mutlaka basiniza gelmisdir,aslinda oh olsun diyorum kendime,sen nasil turuncuyla beyazi birarada yikaya bilirsin

csnım kirçöz de üzel beyazlatıyo ben kullanıyorum memnunum istersen bi kiröz al pembe bi kutu

üstüdne uygulama talımatları yazıo zaten suyakarısıtırıp iinde bekletıon çamaşırları ınsallah ısıne yarar

aynı şey benim de başıma geldi atletler sarı sarı oldu mutfak havlusunun kenarındaki süsün boyası akmış yeni almıştım bende..ben bişey yapmadım yıkarken makineye domestos koyucam.. zamanla çıkacağını düşünüyorum

Ben vanısın renklıler ıcın olanında beklettım gece,evde o vardı,sıvı olanı,sabah da bıdaha yıkadıgımda deterjanın yanına vanısın toz olanınıdoktum,o da renklıler ıcın,acaba beyazlar ıcın olanını alsam ıse yararmı,normalde vanıs benı hıc yarı yolda koymaz ama bu sefer ıse yaramıyor

sırf beyaz olanları camaşır suyunda yada domestosda beklet bir süra somra tekrar yıkamayı dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…