Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben ernetin karbonatını aldım deterjanla birlikte ondan da koyuyorum bazen de sirke ekliyorum yumuşatıcı yerine bembeyaz oluyor
Beyaz çamaşırları nasıl bembeyaz yapabilirim 60 derecede de yıkasam yeterince beyaz olmuyor ve lekeler çıkmıyor
Hangi programı kullanıyorsun
Benim makinadan da
60 derecelik çok değişik programlar var
Ama en iyi yıkayan gömlek yazan program
Beyazlar eko hiç iyi yıkamıyor
Beyaz çamaşırları nasıl bembeyaz yapabilirim 60 derecede de yıkasam yeterince beyaz olmuyor ve lekeler çıkmıyor
Bende her deterjanı leke çıkarıcaları kullandım ama yok. Ama deterjandan değil galiba suların kireç dercesi ve makina deterjandan çok daha etkiliBeyaz çamaşırları nasıl bembeyaz yapabilirim 60 derecede de yıkasam yeterince beyaz olmuyor ve lekeler çıkmıyor
Çamaşır sodası kullanın sabun tozu bir de :)Beyaz çamaşırları nasıl bembeyaz yapabilirim 60 derecede de yıkasam yeterince beyaz olmuyor ve lekeler çıkmıyor
Ben ilk 15 dakika çamasır suyuyla yıkıyorum. Daha sonra bittikten sonra deterjanları koyuyorum çamasır suyu ilave ediyorum az daha. Süper beyaz yapıyor ama tabiki zararlı.Bende de o dert var lekeler özellikle çıkmıyor izi kalıyor hep. Gömlek programında yikiycam inşallah. Birde deterjan kısmına hafif çamaşır suyu damlatsak nasıl olur ki
Omo ve BingoSıvı deterjan kullananlar için öneriniz var mı?