Beyazları nasil yikiyorsunuz

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Beyaz çamaşırları nasıl bembeyaz yapabilirim 60 derecede de yıkasam yeterince beyaz olmuyor ve lekeler çıkmıyor

Beyaz çamaşırları nasıl bembeyaz yapabilirim 60 derecede de yıkasam yeterince beyaz olmuyor ve lekeler çıkmıyor
Hangi programı kullanıyorsun
Benim makinadan da
60 derecelik çok değişik programlar var
Ama en iyi yıkayan gömlek yazan program
Beyazlar eko hiç iyi yıkamıyor

Bende de o dert var lekeler özellikle çıkmıyor izi kalıyor hep. Gömlek programında yikiycam inşallah. Birde deterjan kısmına hafif çamaşır suyu damlatsak nasıl olur ki

Camasir suyuna cesaret edemiyorum ben :D bazen sarı yapabiliyor çamaşırları

Ben senelerdir beyazlar için Ar...l kullanırım. Hiç de çıkmayan leke sorunu yaşamadım. Üzerine leke çözücü ekleyip yıkadınız mı?

Evet leke için sprey kullanıyorum ama pek fayda etmiyor, böyle atletler vs pırıl pırıl parlasın istiyorum sabun rendesi deneyen var mı acaba onu çok duydum

Deterjan ar.. markası hiç şaşmaz. Deterjanla birlikte beyaz sabun rendesi ve k...a leke çıkarıcı koyuyorum. Ön yıkamalı 40 derecede bembeyaz oluyorlar.

Bende her deterjanı leke çıkarıcaları kullandım ama yok. Ama deterjandan değil galiba suların kireç dercesi ve makina deterjandan çok daha etkili

Bende de o dert var lekeler özellikle çıkmıyor izi kalıyor hep. Gömlek programında yikiycam inşallah. Birde deterjan kısmına hafif çamaşır suyu damlatsak nasıl olur ki
Ben ilk 15 dakika çamasır suyuyla yıkıyorum. Daha sonra bittikten sonra deterjanları koyuyorum çamasır suyu ilave ediyorum az daha. Süper beyaz yapıyor ama tabiki zararlı.

eşimin iş gömlekleri fecii oluyor onları topluca çamaşır sodasıyka çitiliyorum guzelce koltuklatlarını filan. öyle atıyorum çıkıyor beyaz oluyor bazen haci sakir rendeliyorum beyaz sabun gomleklerın uzerıne guzel oluyor

Back
X