• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyazlar

simlamutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
1.289
56
118
İzmir
Konuyu doğru yerdemi açdım bilmiyorum neyse benim derdimde biraz daha farklı çok kaliteli güzel uzun hatta bayağı uzun belimde saçlarım var rengi koyu kahve siyaha yakın gibi benim problemimde saçlarımın çok hızla uzaması bunun nesi dert diyeceksiniz ama beyazlarım var ve saç rengi koyu olunca hemen diplerden beyaz beyaz parlamaya başlıyor dip boyası yapıyorum 3 gün dayanmıyor hemen diplerden beyazlarım çıkmaya başlıyor çok hızla uzadığı için şu saç rimellerinden aldım ama neresine süreyimki bir tek yerde değilki oda çözüm olmadı naapayım nasıl bir çözüm bulayım bilemedim 4-5 günde birde saç boyanmazki

Onu bende düşündüm ama zaten sarı yada ona yakın açık tonlar benim ten rengime gitmez daha kahve açık kahve tonları olabilir belki ama dediğim gibi saçım koyu renk dönmem riskli geliyor bana birde sonuçda çok birşey fark etmemesi olasılığıda var

Küllü tonlar kullanın. Küllü tonlar hafif grimsi olduğu için dipten çıkan beyazlar fazla sırıtmaz.
Açık küllü kumralı tavsiye ederim.

Bence bir kuaföre gidin ana saç renginiz üzerine açık bir renk gölge attırın beyazlardan dolayı attırdığınızı söylerseniz kuaför gerekeni yapacaktır. Kendi saç renginiz olduğu içinde abes durmaz... Yaz içinde güzel bir değişiklik olur .

Back