- 16 Haziran 2020
- 14
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hayatsevinceguzel35
-
Bende de oluyor anlayamadım ...evliliğim boyunca ara ara olur iğrenç .kaygan dokusu da yok elimle dokundugumdaÇoğunlukla İlişki sırasında gelen beyaz ve yoğun kıvamlı kokusuz vajinal akıntı neden olur ? Gebe kalmak istiyorum bu akıntı gebeliğe engelmidir
Bende korona yüzünden gidemiyorum.Çocuğunuz varmı peki ? 4 aydır deniyoruz olmuyo acaba bu akıntı mı engel diye düşünmüyorda değilim doktora görünsem korona illeti var ondan korkuyorum ne yapicam bilmiyorum
Akıntı bebeğin olmasına engel bseye işaret etmiyordur açıkçası .yada ben çok toz pembe bakıyorumÇocuğunuz varmı peki ? 4 aydır deniyoruz olmuyo acaba bu akıntı mı engel diye düşünmüyorda değilim doktora görünsem korona illeti var ondan korkuyorum ne yapicam bilmiyorum
Akıntı anormal bir akıntı gibi gelmesede ilişki sırasında çok sık olması kafamı kurcalıyor e birde 4 aydır korunmuyoruz gebelikte oluşmuyor anlam veremiyorum bir türlüBende korona yüzünden gidemiyorum.
11 aylık evliyim .
Bebeğimiz yok
vajinal enfeksiyonun varsa engeldir gebeliğe fitil kullanırsan geçerÇoğunlukla İlişki sırasında gelen beyaz ve yoğun kıvamlı kokusuz vajinal akıntı neden olur ? Gebe kalmak istiyorum bu akıntı gebeliğe engelmidir
Ben aile hekimine gittim fakat çok kalabalık olduğu için bu durumdan bahsedemedim malum korona yüzünden odaya alinmayip kapıda şikayetlerimizi iletiyoruz, daha sonra sağlıklı üreme ve gebe sağlığı bölümüne gittim orda hemşireyle görüştüm bu akintinın normal olduğundan bahsetti korunmayı bıraktığın için vücut sperme alışana kadar olur böyle şeyler ama rengi değişir koku ve kaşıntıda bu akıntıya eşlik ederse o zaman hemen kadın doğum doktoruna görün dedi.Ayni seyi bende yasiyorumm...cidden bu durumu daha once yasayan yokmudur acaba...
Canim bu bende bayadir var..beyza bole iltihap gibi..suan kasinti felanda yok..bende..en kisa zamanda b3n de bir kadin doguma gidicem artik..gebelikte dusunuyorum..acaba bole durumlarin gebeligin olusmamasjna bir etkisi varmidirBen aile hekimine gittim fakat çok kalabalık olduğu için bu durumdan bahsedemedim malum korona yüzünden odaya alinmayip kapıda şikayetlerimizi iletiyoruz, daha sonra sağlıklı üreme ve gebe sağlığı bölümüne gittim orda hemşireyle görüştüm bu akintinın normal olduğundan bahsetti korunmayı bıraktığın için vücut sperme alışana kadar olur böyle şeyler ama rengi değişir koku ve kaşıntıda bu akıntıya eşlik ederse o zaman hemen kadın doğum doktoruna görün dedi.
Gebeliğe engel değil dedi hemşire ama bende 4 aydır korunmuyorum ve her ay bir umutla bekliyorum normalde bugün adet olmam gerekiyor ama bakalım inşallah olmamCanim bu bende bayadir var..beyza bole iltihap gibi..suan kasinti felanda yok..bende..en kisa zamanda b3n de bir kadin doguma gidicem artik..gebelikte dusunuyorum..acaba bole durumlarin gebeligin olusmamasjna bir etkisi varmidir
Hamilelige etkisi olmamamsina sevindim..Canim cok tesekkur ederim insallah guzel haberler alicaz..Gebeliğe engel değil dedi hemşire ama bende 4 aydır korunmuyorum ve her ay bir umutla bekliyorum normalde bugün adet olmam gerekiyor ama bakalım inşallah olmamAllahım sanada hayırlı evlat nasip etsin canım
Ve yine bana kırmızılar göründüHamilelige etkisi olmamamsina sevindim..Canim cok tesekkur ederim insallah guzel haberler alicaz..
Canim uzuldum..ama bu akintidan olabilir..tutunmamasi..ben doktora gidicem..kadin doguma..bi sorcam budurumu..bakalim bana ne dicekler..Ve yine bana kırmızılar göründücuma günü doktora gidicez bakalım
Valla bende cuma gününe randevu aldım kadın doğuma gidiyorum eşimde aynı gün içerisinde ürolojiye gidicek bakalım ne dicek doktorlarCanim uzuldum..ama bu akintidan olabilir..tutunmamasi..ben doktora gidicem..kadin doguma..bi sorcam budurumu..bakalim bana ne dicekler..
Insallah guzel haberler alirsiniz canimValla bende cuma gününe randevu aldım kadın doğuma gidiyorum eşimde aynı gün içerisinde ürolojiye gidicek bakalım ne dicek doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?