• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beyaz yoğun kıvamlı kokusuz vajinal akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoğunlukla İlişki sırasında gelen beyaz ve yoğun kıvamlı kokusuz vajinal akıntı neden olur ? Gebe kalmak istiyorum bu akıntı gebeliğe engelmidir 😏
Bende de oluyor anlayamadım ...evliliğim boyunca ara ara olur iğrenç .kaygan dokusu da yok elimle dokundugumda

Çocuğunuz varmı peki ? 4 aydır deniyoruz olmuyo acaba bu akıntı mı engel diye düşünmüyorda değilim doktora görünsem korona illeti var ondan korkuyorum ne yapicam bilmiyorum 😏
Bende korona yüzünden gidemiyorum.

11 aylık evliyim .
Bebeğimiz yok

Çocuğunuz varmı peki ? 4 aydır deniyoruz olmuyo acaba bu akıntı mı engel diye düşünmüyorda değilim doktora görünsem korona illeti var ondan korkuyorum ne yapicam bilmiyorum 😏
Akıntı bebeğin olmasına engel bseye işaret etmiyordur açıkçası .yada ben çok toz pembe bakıyorum☺️

İlişki sırasında gelen kadının boş.almasıdır. Zevk sıvısı bu sıvı spermin ilerlemesini ve ilişki aşamasını kolaylaştırır doğal kay.ganlaştrcı ama önce kadın sonra erkek boş.almalı diye biliyorum ben.

Ayni seyi bende yasiyorumm...cidden bu durumu daha once yasayan yokmudur acaba...
Ben aile hekimine gittim fakat çok kalabalık olduğu için bu durumdan bahsedemedim malum korona yüzünden odaya alinmayip kapıda şikayetlerimizi iletiyoruz, daha sonra sağlıklı üreme ve gebe sağlığı bölümüne gittim orda hemşireyle görüştüm bu akintinın normal olduğundan bahsetti korunmayı bıraktığın için vücut sperme alışana kadar olur böyle şeyler ama rengi değişir koku ve kaşıntıda bu akıntıya eşlik ederse o zaman hemen kadın doğum doktoruna görün dedi.

Ben aile hekimine gittim fakat çok kalabalık olduğu için bu durumdan bahsedemedim malum korona yüzünden odaya alinmayip kapıda şikayetlerimizi iletiyoruz, daha sonra sağlıklı üreme ve gebe sağlığı bölümüne gittim orda hemşireyle görüştüm bu akintinın normal olduğundan bahsetti korunmayı bıraktığın için vücut sperme alışana kadar olur böyle şeyler ama rengi değişir koku ve kaşıntıda bu akıntıya eşlik ederse o zaman hemen kadın doğum doktoruna görün dedi.
Canim bu bende bayadir var..beyza bole iltihap gibi..suan kasinti felanda yok..bende..en kisa zamanda b3n de bir kadin doguma gidicem artik..gebelikte dusunuyorum..acaba bole durumlarin gebeligin olusmamasjna bir etkisi varmidir

Canim bu bende bayadir var..beyza bole iltihap gibi..suan kasinti felanda yok..bende..en kisa zamanda b3n de bir kadin doguma gidicem artik..gebelikte dusunuyorum..acaba bole durumlarin gebeligin olusmamasjna bir etkisi varmidir
Gebeliğe engel değil dedi hemşire ama bende 4 aydır korunmuyorum ve her ay bir umutla bekliyorum normalde bugün adet olmam gerekiyor ama bakalım inşallah olmam😏 🙏 Allahım sanada hayırlı evlat nasip etsin canım 🙏

Gebeliğe engel değil dedi hemşire ama bende 4 aydır korunmuyorum ve her ay bir umutla bekliyorum normalde bugün adet olmam gerekiyor ama bakalım inşallah olmam😏 🙏 Allahım sanada hayırlı evlat nasip etsin canım 🙏
Hamilelige etkisi olmamamsina sevindim..Canim cok tesekkur ederim insallah guzel haberler alicaz..🙏🙏🙏😍

Back