Gebeliğe Hazırlık Beyaz yoğun akıntım var iki gündür kızlar yardım edin kafayı yedim yaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.791
750
73
Herkese iyi günler hanımlar.. 17 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum.. Son adet tarihim 31 haziran salı gününe kadar sarı akıntım vardı iğneden 2 gün sonra başladı... (Yani dün) Salı gününden bu yana bembeyaz akıntı yoğu. Şekilde geliyor bu şekilde belirti yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda... Beni yalnız bırakmayın yaa

Ama bariz şekilde belli yani adet tarihimden 2 gün önce başladı hala devam ediyor inşallah hamileyim dir yaa

En son adetinizin tarihi 31 Haziran mı yoksa yanlışlıkla mı yazdınız? ben de buna takıldım.
Başka belirtileriniz var mı? Bat ne zaman?
umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız

31 ağustos yaa yanlış yazmışsın heyecandan başka belirti olarak göğsümde nadiren acıma hissediyorum o kadar başka bir şey yok

31 ağustos yaa yanlış yazmışsın heyecandan başka belirti olarak göğsümde nadiren acıma hissediyorum o kadar başka bir şey yok
Canım inşallah gebeliktir bende klomen ile çatlatma iğnesi vurulduğum iki ay yoğun beyaz akıntı gördüm ama adet oldum iğnenin 17.günü. Ayrıca mantar enfeksiyonu da beyaz akıntı sebebi

Malesef kızlar benimki adet belirtisiymiş enfeksiyon olamaz çünkü 15 gün öncr test yapıldı enfeksiyonum yok şükür soğan suyu maydanoz felan tüketiyorum (iğnenin 14. Gününde yani hastaneye gitmeye gerek kalmadan adet oldum kısmet değilmiş ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…