Rezmiye Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 208 40 13 30 12 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rezmiye #1 Meraba tam 3 gündür suruyo acaba yumurtuluyo muyum bole hasta olcakmisim gibi ağrı değil de şancı gibi bişey griyo yardmcı olurmusunuz
Meraba tam 3 gündür suruyo acaba yumurtuluyo muyum bole hasta olcakmisim gibi ağrı değil de şancı gibi bişey griyo yardmcı olurmusunuz
CitirTurtam Az insan, çok huzur ! Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 1.467 1.362 333 12 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rezmiye #2 Yumurtlama günlerinse evet yumurtluyorsun canım
Rezmiye Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 208 40 13 30 12 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rezmiye #3 CitirTurtam .!.: Yumurtlama günlerinse evet yumurtluyorsun canım Genişletmek için tıkla... Öle mı oluyo bole günlerde hamile kalınır mı peki olma olasigi yüksek mı kesin mı nasıl olur ben daha 3 aylik evliyim yeni olunca bilmedim çok şey oluyo merak olunca bide dedim anne mı olcam
CitirTurtam .!.: Yumurtlama günlerinse evet yumurtluyorsun canım Genişletmek için tıkla... Öle mı oluyo bole günlerde hamile kalınır mı peki olma olasigi yüksek mı kesin mı nasıl olur ben daha 3 aylik evliyim yeni olunca bilmedim çok şey oluyo merak olunca bide dedim anne mı olcam