Yatak Odası Dekorasyonu Beyaz Yatak Odasına Hangi Renk Perde ve Halı?

mikelaze

bir gün gelir...
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
951
11
Arkadaşlar yakında evleneceğim mobilyaları aldık.Perde ve halı işine şimdi giriyoruz.Beyaz yatak odası takımım ve pembe pudra rengi fransız dantelli yatak örtüm var.Duvarlar beyaz olacak.Halı ve Perdelerimi hangi renk seçmeliyim.Kafam çok karışıyor.Üç ayrı fikir var aklımda ama bir türlü karar veremiyorum.

Birincisi bej halı,pembe perde ve ekru tül,krem abajurlar
İkincisi pembe halı,ekru perde ve tül,krem abajurlar.
Üçüncüsü bej halı,ekru perde ve tül,pembe abajurlar.

hangisi olsa güzel olur sizce :44: ya da farklı fikirleri olan var mı? Lütfen yardım edin.

bence pudra rengi olsun veya cok acık toz pembe...Kombın yaparken 3. veya 4. rengin hep göz yorduğunu ve fazlalık olduğunu düşünmüşümdür...Eğer yatak örtünü almamış olsaydın yatak odasında beyaz mobılyada ek renk olarak yatak örtüsü halı...vb gibi mor çok yakışıyor açıkçası bir de gümüş rengi grili tonlar (simli)

bence halılar ve perdeyi aynı renklerde alın tülü ise ekru,krem ve ya bej tonlarında alın

yatak odam beyaz
halı ve perdemi henüz almadım ama halım düz bej ya da krem olacak. duvarlar toz pembeye boyandı. nevresimlerim beyaz, ekru, mavi,lila,pembe gibi bir çok renkte olunca duvarda toz pembeyi tercih ettim hepsine uyması için. perde için iki seçeneğim var henüz karar vermedim

bunu yeni gördüm çok hoşuma gitti

diğeri de mavi olanın pembesi.

bence fonları her renk yatak örtüsüyle kullanabileceğin bir renk yap mesela ekru iyi fikir halıları da bej yap eğer parkeler koyu ise çok hoş duruyo...

lila veya mor tonları çok hoş olabilir...

yeşil ve tonları da olabilir. beyazda çok güzel durabilir. hem yeşil huzur vericidir

İlk perde süpermişşşş çok güzelllllll
Duvarları pudra yaptırma şansın olursa pudra duvar+beyaz perde+krem halı derim.
Eğer duvar beyaz olacaksa da yukarıdaki gibi bir perde yaptırabilirsiniz. Beyaz tül+krem ya da pudra halıyla tamamlarsınız

odamın perdelerini yaptırdım.pembe fon,ekru tüller oldu.halım simli beyaz-bej bir halı.mobilyalarda beyaz.ferah bir ortam oldu.

odamın perdelerini yaptırdım.pembe fon,ekru tüller oldu.halım simli beyaz-bej bir halı.mobilyalarda beyaz.ferah bir ortam oldu.
aaa ama böyle olmaaz yani resim isteriz biz anlatmakla anlayamadıkki valla resim isteriz dimi kızlaaar??

arkadaşlar yatak odam çok küçük olduğundan (aslında dolabım sığabilirdi ama sıkışık bir oda istemedim.) sadece yatak ve şifonyerler var.komidinlerim neden o kadar aşağı da kaldığını merak edenlere malum baza ve yatağın yüksekliği :) telefondan çektim resimler pek net durmuyor.

benimde yatak odam beyaz. yatak başlığım toz pembe perdemin kanatları toz pembe tülüm bej halılarımda beyaz

yatak başlığına bayıldım, çok güzel olmuş canım güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…