Yatak Odası Dekorasyonu Beyaz Yatak Odası İçin Duvar Rengi

ipek8626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
4
3
38
Merhaba,

Bembeyaz yatak odamızı aldık. :) Yeni evlenecek birisi olarak çeyize de farklı farklı renklerde nevresim, pike v.s. aldım. İstiyorum ki yatağıma koyduğum nevresim takımları duvarlarla uyumlu olsun. Hani pembe de koysam lacivert de koysam sırıtmasın. Hangi renk yapmam lazım sizce? Yardımlarınızı bekliyorum :)

Şöyle örnek vereyim topiğimde görebilirsiniz yatak odamı beyaz ama gri işlerde var içinde mesela boya benim elimde olsaydı gireceğim evde yoksa eğer gri yapardım her renge uyumu var bana göre ama çok soğuk kalır o renk derseniz soft her rengi tercih edebilirsiniz açık mavi olabilir somon rengi olabilir bunlar hep uyumlu renklerdir hepten beyaz olmasaydı bej renginide önerirdim her renge gidiyor :21:

Şöyle örnek vereyim topiğimde görebilirsiniz yatak odamı beyaz ama gri işlerde var içinde mesela boya benim elimde olsaydı gireceğim evde yoksa eğer gri yapardım her renge uyumu var bana göre ama çok soğuk kalır o renk derseniz soft her rengi tercih edebilirsiniz açık mavi olabilir somon rengi olabilir bunlar hep uyumlu renklerdir hepten beyaz olmasaydı bej renginide önerirdim her renge gidiyor :21:

aklımda olan renkleri söylediniz. Griyi çok istemiştim ancak koyu olur diye vazgeçtim daha soft renkler bakacağım artık teşekkür ederim :)

Ben olsaydım sanırım odanın bazı yerlerini direk duvar kağıdı yapardım hem ortamı sıcacık gösteriyor hemde istediğin tonlarda seçiyorsun

Kızlar Dyo Kartepe rengi ile ilgili ne düşünüyorsunuz aranızda kullanan var mı??

X