Yatak Odası Dekorasyonu beyaz yatak odam

poisongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
57
0
86
İstanbul
çok sade biliyorum ,ama içime çok sindi ne dersiniz.montel den beğendim komodin ve yatak 3.250 gibi bişi daha ödeme yapmadık .inşalah indircez fiyatı..gardrop dahil değil fiyata düz sürgülü dışı aynalı bişi olcak .bitince inş. onuda koycam

Eklentiler

• $bn.webp
    $bn.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 121
bence şık. eğer içinize sindiyse sorun yoktur zaten. önemli olan sizin beğenmeniz. güle güle kullanın

2800 e aldık ama canım dolap dahil değil.deri kısımları gerçek deri o yüzden böyle biraz fiyatı.biz çok beğendik annemde kıyamadı aldı (: herşeyi uygun seçtik ama bu böyle oldu

Ya bende istiyorum bunuuuuu.
Daha gidip bakmadım ama internette görünce işte bu dedim.
Sade Yatakmi 3.250 TL?

canım malesef sadece karyola ve komodinler bu fiyat .dolap hariç.dolabı marangozdan yaptırdık beyaz düz lake buna uycak şekilde burada dolap 6 bine fln geliyodu.2 binde dolaba verdik ..bütçen warsa aslında çok fazla değil.biz dolaşırken neler gördük neler..30 bine takımlar gördümm.bu bizim bütçeye lüks olcak şekilde uydu.bizimde lüksümüz bu (:

güle güle kullan canım içinize yattıysa sorun yok evine yerleştiğinde de görürüz inşllh

çooook beğendimm....çok güzel çok şık.....bende beyaz istiyorum...

yatak başı falan süper tam benim tarzım....güle güle kullanın...

dolabı 2bine yaptırmışsınız yani toplam 5.250 olmuş...aslında normal yani bu tarz bi yatak odası için...ama tabi maddi durumla ilgili bişey kimine fazla gelir kimine ucuz....kalite kalite değişiyorlar işte,iyi bişey olsun diyorsan 4 bini 5 bini gözden çıkarmak gerekiyor en az....boshayallersmile

30 bine takım görmüşsün mesela, e onada çüşş derim yanii...

ben bayildim cok asi bi model gule gule kullanin insallah darisi basima bende alicam yeni yatak bi ara

Çok güzelmiş canım verdiğin parayada değer bence a.s.
Mutluluklar dilerim..
Kesinlikleee beyazz herzaman tercihim yaa süperr.. bayanssulusmile

canım nakit verince dahada inioyolar tabi,herkesin durumuna bağlı aslında.çok teşekkür ederim yorumlarınız için.yerleşir yerleşmek (muhtemelen 3 hafta sonra ) hemen koycam fotoları iinşallah..beyaz hem sade hem şık.ufak bi örtüyle perdeyle abajurla bile renklir diye düşündük.ama bembeyaz da süper

Çok güzel bi seçim yapmışınız. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Bende en kısa zamanda gidip görmek istiyorum bu yatağı, çok beğeniyorum.

bence çok asil bir model...sadelik herzaman en güzeli...bence bu modeli kaçırmayın...şayet aldıysanız da hayırlı olsun güle güle kullanın:)))

çoook güzel bence...benim yatak odam da bembeyaz inanılmaz huzurlu beyaz yatak odalar....sadelik her zaman tercihimdir göz yormuyor ben çok seviyorum seninki de çook şık....

çok sade ve çok şık. renkli kalın perdeyle, beyaz tülle ve perdenin kumaşından da yatak örtüsüyle kullanmayı düşünürseniz, çok çok güzel oluyor.

Back
X