• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz tenlilere parfüm önerisi olan var mı?

Cevizli kek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.221
390
323
Ankara
Bembeyaz tenliyim :)avonun far awaye bayılıyorum ve bende çok kalıcı oluyor escada magnetizm bende tuhaf oldu..light blue sabun kokusu haline geldi bekledikçe. burbery brit aldım oda kalıcı değil ve para vermeye değmez..önerileriniz neler vanilya kokularını seviyorum bu arada.

Bembeyaz tenliyim :)avonun far awaye bayılıyorum ve bende çok kalıcı oluyor escada magnetizm bende tuhaf oldu..light blue sabun kokusu haline geldi bekledikçe. burbery brit aldım oda kalıcı değil ve para vermeye değmez..önerileriniz neler vanilya kokularını seviyorum bu arada.

Öncelikle bende çok beyaz tenliyim. Bahartlı, şekerli olmayan hafif çiçeksi ama saf çiçek kokmayıp romantik kokuları çok yakıştıyorum.
Bu sebeple istediğim incelikte parfüm bulma sıkıntısı yaşıyorum. Parfüm olarak şiddetle önerebileceğim set olarak ,
Vitoria's secret duş jeli, losyon, vücut spreyi 'secret charm' serisi ile birlikte kullanılan Eva By Eva Parfümüdür. Çok aşırı olumlu tepki alıp erkek arkadaşlarım hep hangi parfüm diye sormuştur. ;)

Ben de beyaz tenliyim. Avondan bahar için İncandessence ve kış için little black iyidir.

bembeyaz tenli olarak far awayın kalıcı olması normal cunku o agır ve misk iceren bi kokudur. vanilyali derken ne kastediyosun mesela lancome hypnose da lolita lift de vanilya var ama agırlar yani ben sarısınlara ciceksi ve hafif koku yakıstırırm mesela chloe love veya issey miyake yada kenzo, gucci falan ama tabi senin burnun neyi seviosa onu kullan tabi ki

Back