• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz tenlilere nasıl saç rengi yakışır ?

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
selamm bayanlarr :) saç rengimi değiştirmek istiyorum kararsızım karamel düşünüyorum ama yakışmazsa dye korkuyorum ben siyah saçlıı beyaz tenlii ve yeşil gözlüü biriyim..sizce bana ne renk yakışabilir? :)

bakır yada kızıl tonlarını deneme ben beyaz tenliyim siyah saçlı ela gözlüyüm bakırı denedim sonra karamel yapıyım dedim ama en çok sarı yakışıyo malesef saçlarının rengini açtır daha hoş duruyo hele uçları daha açık yaptırırsan çok güzel duruyo beyaz tenlilerde

En güzel kız modeli işte ya.
Koyu kahve, koyu kestane, koyu kumral çok yakışıyor tabi ki.

Ama bence açık turuncu da çok yakışabilir sana. Kaşlarını da açtırman koşulu ile.
Karamel renginden nefret ettiğim için yorum yapmıyorum o konuda.

Sırf ten renginin koyuluk-açıklık derecesine bakarak herhangi bir yorum yapamayız. Öncelikle alt ton belirlenmeli.
Bu konu yardımcı olabilir;

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-uygulama-teknikleri-fircalar-aplikatorler/509078-cildin-alt-tonu-undertone-belirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html

Tavsiyem; gözlerin yeşil olduğu için koyu renk kullanmalısın. Gözlerini ön plana çıkarır koyu renkler. Tenin eğer sıcak ya da nötr alt tona sahipse kızıl-bakır kahveler çok yakışır. Soğuk alt tonda ise biraz daha soğuk, küllü mat kahveler uygun olur.
Saç rengin zaten koyu olduğu için fazla açma saç rengini, kaşların koyu, sırıtır. Kaşlarını açarsan güzel durmaz. En iyisi koyu tonlardan şaşma.

evet canım saçların uçları 1 tık açık olduğu zaman daha güzel duruyo açıkcası sarı yapmaktan korkuyorum sırıtır falan diye.siyah saç çok zor makyajsız pek sevmiyorum,koyu kahve denesem uçlarını ne renk yapsam güzel durur sizce? kaşlarım siyah ama koyu değil yani sarı hariç koyu kumral açık kahve gibi renkler sırıtmaz diye düşünüyorum.bide ben siyah makyajı çok severim gözlerime falan çok yakıyo kırmızı rujda tamamlıyorr tabi.. açık renk saçta kullansam siyah makyaj sırıtabilir mi ? :)

Back