• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama beyaz tenli ve surekli pembelesen yuzunuz varsa ne renk boyalamalı sacı ?

Krasivaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
185
0
96
İstanbul
merhaba kızlarr ;
benim tenim beyaz ve surekli pembelesir..bu pembelikten rahatsızım ve sac rengimin surekli bunu vurgulamasını istemiyorum :S o yuzden kızıl tonlarından yakıstıgını soleselerde uzak duruyorum.dogal sac rengim kumral ve küllü sarıya boyadım sacımı ama turunculuktan uzak tutmaya calısıyorum.sizce hangi renkler bana uygun ?? yardım lütfen kuaför arkadaslar ?*

Canım, sana kızıl saçını sana çok iyi gittiğini söylenmesi halde sen istediğini yaptın.
Biz tavsiyede bununursak dinlecekmisin? Yok, bundan eminim.
Yinede tavsiyede bulunacam.
Sana kesinlikle ve kesinlikle bakır saç rengi çok yakışır. (sen uzak durdun turuncu işte)
Saçını ister siyah ister sarı boya, ama her zaman üzündeki kızarıklık ortaya çıkacaktır.
Bakır saçını, yüz ve saç arasındaki kontrası nerdeyse yok ediyor.
Kızarıklık hiç farkedilmeyecektir.
Tavsiyem budur.
Bu arada, rahatsızlık için çok çok geçmiş olsun.

mümkün oldugunca soğuk tonlar kullanmalısın .

Krasivaya buraya yazdıgım ıcın cok ozur dılerım.

ama kullumango arkadasımızın sac boyama konusunda bayagı bı deneyımlı oldugunu bılıyorum onun tavsıyelerıne guvenebılırsın.

Artı olarak kullumango

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/419751-naz-elmasin-sac-rengi.html

bu lınktekı sac rengı ıcınde bana yardımcı olur musun lutfeeeeeeeeen mesaj atmaya calıstım ama atamadım :(

küllü koyu sarı iyi gider...ama dikkat et yeşile kaçmasın, küllü tonları işini bilen birine yaptırmak gerektiğini düşünüyorum, evde boyayacak olsan bile bilen birinin tavsiye edeceği iyi bir markayı kullanmalısın, market boyaları yeşile çalabiliyor çünkü..
ve bence yüzüne yakın yerlerin rengini açtırma çünkü o aydınlık efekti pembeliği daha da açığa çıkarabilir.

Ben de aynen öyleyim.Tenim beyaz ve pembe yanaklarım var:44: Eşim bana "yayla çocuğu" diye hitap ediyor:1: Ben sarı saç kullanıyorum. Çok da memnunum

evet yogun kullu sarılar kullanabilirsin . seni daha genç gösterir . ten sıcaksa saç soguk olmalı. yada ten soguksa saç sıcak olmalı . sende yuzum beyaz ama oldukça pembeleşiyor dıyorsun .

cok tesekkur ederim kızlar..küllü kumral yada koyu sarı denemeye karar verdim.zaten saclarım dogal halinde kumral gozlerimde yesil.küllü ton deneyecegim.umarım ise yarar bu arada bu saca hareket vermek icin balyaj golge herhangi bir onerisi olan var mı ?? kuaforler bazen abartıyorlar cok islem yapmıs olmak icin.önerileriniz nelerdir ?:26:

Back