- 8 Kasım 2020
- 18
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi Hayalperest2207
Merhabalar Beyaz tenliyim bacaklarımı ağda ile aldıktan sonra kıl kökleri kırmızı kırmızı oluyor geçmiyor yani pürüzsüz durmuyor bunun için yapabileceğim bir şey var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süre kalıyor bende işte anlamadım epilasyonla denedim yine aynı bunun için ne yapmam gerekiyor yaO kirmiziliklar etesi gün gecer normalde. Ben de beyazim ilk gün kirmizi olur sadece.
Sizde uzun sure kaliyorsa bu beyaz tenlilikten degil başka bir hassasiyet ya da alerji oluyordur.
Büyük ihtimal öyle olacak ya çünkü aşırı kötü duruyor nefret ettim kendimden yaaaLazere gitseniz iyi olur aslında
Kıl yapınız lazer için çok uygun görünüyor. İyi bir yer bulursanız çabuk sonuç alırsınız benceBüyük ihtimal öyle olacak ya çünkü aşırı kötü duruyor nefret ettim kendimden yaaa
Lazerde pürüzsüz durur mu acaba yine bu şekil benek benek mi olurKıl yapınız lazer için çok uygun görünüyor. İyi bir yer bulursanız çabuk sonuç alırsınız bence
Eki Görüntüle 2801165 bu şekil işte kusura bakma
Pürüzsüz olur diye biliyorum ama araştırın sizLazerde pürüzsüz durur mu acaba yine bu şekil benek benek mi olur
Bende pek emin değilim tereddütte kaldım beyaz tenli siyah tüyHaa sizin kıllariniz kalın o yuzden olabilir. Lazer belki kurtarir, emin degilim.
Lazere gidin, 3 seansta kendine gelir. Pammık gibi olursunuz.Eki Görüntüle 2801165 bu şekil işte kusura bakma
Ben de beyaz tenliyim bu şekilde o kadar kötüki benimki de hiç güzel hissettirmiyo insana kendini bi çözüm bulduysanız yazar mısınız ?Eki Görüntüle 2801165 bu şekil işte kusura bakma
Benim de aynı böyle görünüyor. Biraz vazelin sürüyorum sanki az da olsa işe yarıyor. Daha sonra iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama çok uzun sürüyormuş, ben az süren bölgelerde bile bunalıyorum.Ben de beyaz tenliyim bu şekilde o kadar kötüki benimki de hiç güzel hissettirmiyo insana kendini bi çözüm bulduysanız yazar mısınız ?
Benim de aynı böyle görünüyor. Biraz vazelin sürüyorum sanki az da olsa işe yarıyor. Daha sonra iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama çok uzun sürüyormuş, ben az süren bölgelerde bile bunalıyorum