• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz tenli bacaklarım!!

Hayalperest2207

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
18
2
1
27
Merhabalar Beyaz tenliyim bacaklarımı ağda ile aldıktan sonra kıl kökleri kırmızı kırmızı oluyor geçmiyor yani pürüzsüz durmuyor bunun için yapabileceğim bir şey var mı acaba?

O kirmiziliklar etesi gün gecer normalde. Ben de beyazim ilk gün kirmizi olur sadece.
Sizde uzun sure kaliyorsa bu beyaz tenlilikten degil başka bir hassasiyet ya da alerji oluyordur.

Uzun
O kirmiziliklar etesi gün gecer normalde. Ben de beyazim ilk gün kirmizi olur sadece.
Sizde uzun sure kaliyorsa bu beyaz tenlilikten degil başka bir hassasiyet ya da alerji oluyordur.
Uzun süre kalıyor bende işte anlamadım epilasyonla denedim yine aynı bunun için ne yapmam gerekiyor ya

IMG_20210313_172609.jpg
bu şekil işte kusura bakma 🙄

Ben de beyaz tenliyim bu şekilde o kadar kötüki benimki de hiç güzel hissettirmiyo insana kendini bi çözüm bulduysanız yazar mısınız ?
Benim de aynı böyle görünüyor. Biraz vazelin sürüyorum sanki az da olsa işe yarıyor. Daha sonra iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama çok uzun sürüyormuş, ben az süren bölgelerde bile bunalıyorum.

Back