• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz teni solgun göstermeyen sarı tonu nedir?

Umidddd

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
845
2.046
313
Bursa
saçlarım kumral. daha önce de sarı kullanmıştım ama olduğumdan daha solgun ve olgun gösteriyordu. yine sarıya dönmek istiyorum. açık tenliyim yalnız kaşlarım çok da açık sayılmaz. o yüzden zemin rengini bozmadan sık röfle balyaj şeklinde yaptıracağım galiba.

sorum şu: bizi yaşımızdan daha olgun göstermeyen ve yüzümüzü daha da solgun yapmayan hangi sarı olmalı??? şimdiden teşekkürler..

canım benim kendi saç rengim tam 7.0
Önceden kendi saçımın üzerine sarı röfleli kullandım ama sarının tonu baya açıktı en uçlar 10 yukarı doğru geçişli 9-8 ve kendi rengime geçiyodu sonunda.
Ve beni acaip yaşlı gösterdi. Makyajsız dışarı çıkmıyordum zombi gibi geliyordum kendime. ama şimdi loreal sublime mousse 8.3le kendim boyuyorum saçlarımı 7-8 arası bir renk oluyor ve çok hoş duruyor :D
Bence yorgun görünmemek için saç rengini fazla açmamak gerekir kendi saç renginden 1 ton en fazla 2 ton açınca yaşlı görünmüyorsun.. :40:

canım benim kendi saç rengim tam 7.0
Önceden kendi saçımın üzerine sarı röfleli kullandım ama sarının tonu baya açıktı en uçlar 10 yukarı doğru geçişli 9-8 ve kendi rengime geçiyodu sonunda.
Ve beni acaip yaşlı gösterdi. Makyajsız dışarı çıkmıyordum zombi gibi geliyordum kendime. ama şimdi loreal sublime mousse 8.3le kendim boyuyorum saçlarımı 7-8 arası bir renk oluyor ve çok hoş duruyor :D
Bence yorgun görünmemek için saç rengini fazla açmamak gerekir kendi saç renginden 1 ton en fazla 2 ton açınca yaşlı görünmüyorsun.. :40:
Şu an tam da öyle saçım kendi doğal rengimden bir iki ton açık. bana en çok da bu renk yakışıyor farkındayım ama çok sıkıldım renkten. ne yapsam bilemedim. cevabın için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
$934_scarlett-johansson-blonde-golden-hair-body-531420730.jpg $2w7le38.jpg $stock-photo-gorgeous-woman-with-long-golden-hair-45557677.jpg

bayanlar bu renkler beyaz teni solgun ve yaşlı gösterrir mi sizce? Çok kararsızım. $2009-abiye-sac-modelleri5-3050.jpg

Son düzenleme:
ben yıllarca sarı kullandım canım sarı saçta aslında önemli olan bana kalırsa cildinin rengi ve pürüzsüzlüğü mesela sarıyken göz makyajıyla ruj sürmeyince daha hoş oluyodum ruj sürünce sakil kaçıyor...
şimdi koyu renge boyattım ama bu seferde göz makyajım olmasın ruj olmadan olmuyor :50: yani koyu renk saç gözlerimle uğraştırmıyor bence değişen birşey olmuyor...
ben tekrar sarıya dönücem sanırım ilk boyattığımda beyaz tenli olduğum için yüzüm ön plana çıktı herkes çok yakıştırdı 10 yaş farketmiş dediler şimdi akmaya başladıkça ara renk oldu sarıyıda özlediğim için tekrar boyatmadım ama beyaz tenli olunca ya çok koyu renk kullanmak lazım yada platin sarı ara renkler kesinlikle olgun göstermeye başlıyor..

Back