canım ben de bi ara yaptırdım röfle ama insanlar çok yakıştı süper oldu falan dediler ama ben beğenmemiştim.sonra gidip kestaneye boyattım ve ondan sonra doğal haline bıraktım,boya da röfle de gitti şuan kendi saçımlayım.yerimseniben.erkek arkadaşım da bu halini çok seviyormuş öyle dedi.zaten doğal haliyle daha güzel oluyor bence,saçlar daha canlı oluyor..geçenlerde çıtçıt almaya gittiğimde ordaki peruklardan denedim,sarı taktım çok sırıttı,kızıl taktım gayet iyi gitti,ama kendi saç rengi tonumda takınca(benim saçım kumral) çok çok iyi durdu canım.yani diyeceğim beyaz tene koyu saç bence çok hoş duruyo.bazen dışarda görüyorum beyaz tenli simsiyah saçlı kızları, çok güzle gözüküyor bi ara koyulaştırmayı düşünmedim değil hanisengözlerimebaksanab allığı çok hafif vur işte o zaman çok sırıtmıyo.bir de sadece yanaklarını allıklayıp bırakma kalanı ile alnına burnuna çenene de sür ama çoook çok hafif olarak.
sen de istersen bir gün bi perukçuya gidip dene bikaç şekil,renk,hangisi yakışıyorsa ona göre renk tercih et.doğal dursun ama a.s.