Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz ten ve yesil gozlu bir hatuna en cok hangi sac rengi yakisir

Kas renginiz acık ise her reng gider bence. Sarı tonları da , küllüler de , kızıldaaa..

kızıl............kızılı sevmem.. sadece beyaz tenli ve renkli gözlülere yakıştırırım sanki onların rengi gibi gelir kızıl bana ...açık tonlarda gider ,siyahta gider valla

bende yeşil gözlü beyaz tenliyim sarıyı uzun zamn denedim sıkıldım koyu kahveye boyadım kumrala boaydım tarçın bakıra boyadım bakır kahveye boyadımm siyahaboyadımm en çok yakışan siyah bakır ve sarıydı

siyah ve kızıl çok yakışır. Beyaz tene siyah saç çok yakışıyor zaten, hele bi de yeşil gözlüysen iyice ortaya çıkar gözlerin.

kaslarim kumral gibi aslinda sac rengim baya koyuu kestane gibi biraz acigi sanki ama yer yerde koyu yerler var kizili seviyorum siyahida ikisid kullandim fakat ne renk yapsam diye dusunuyorum simdi bakra donemem cok acik kizilda olmaz kahve yapsm nasi olcak siyahmi yapsam dedim ama hep siyahti zaten kizil yapsam diorum koyu nar kizili falan ama oda yaslimi gosterir cikolata kahve nasi bi renktir kafam allak bullak anca beni siz melekler kurtarir fikir verirsiniz bebislerim ha bu arada gozlerim acik gri yesil karisimi bise

aslında ten ve göz rengi değildir olay yüzünüze gidip gitmeyeceğidir yani sırf yeşil gözlüyüm beyaz tenliyim diyen bi insana kızılda gitmeyebilir :S ailenizden,arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz bu konuda bence..

dogru soyluyorsunda canim esmer bi tipede siyah ve kizilde gitmez bence aslinda beyaz ten veysil goze her renk olur benimde sorunum en cok hangi tonun yakisacagi bence;;;

birde yakinlarlarim sikildi benim sacla ilgili sorularimdan o yuzden kizlara sorim dedim

kaşların açık renkse bence kızıl çok yakışır. doğal kızıl tonları, irlanda kızılı gibi renkleri yeşil göze çok yakıştırıyorum, palette 8.77 tarçın bakır ya da tierra 8.44 bu renkleri veriyor genelde. tabi bu rengi iddialı bulursan 2. tercihim siyah olurdu. beyaz ten ve renkli göze siyah da çok yakışır ama kaşın ve kirpiğin siyahı kaldıracaksa tabi, mesela benim kaşım ve kirpiklerim baya açık renk olduğu için siyaha yaklaşmıyorum bile.
koyu kızılı deneme derim, ben denedim - benim de tenim beyaz gözlerim çok açık bal rengi- hiç ama hiç memnun değilim kurtulmaya çalışıyorum...

bence kızıl 6 yıldır kızılım herkes en cok kızılı yakıstırıyor bana beyaz tenlı ela gözluyum

Acik kizil istemiyorum diyorsun ama ben yine de tarcin bakir diyorum :128: Yesilin ve acik turuncunun uyumuna bayiliyorum. Tenin de beyaz oldugu icin eminim sana cok yakisacak

bende beyaz tenliyim kumral saçlıyım ama koyu küllü kumral aklımda 4-5 renk var kumral tonları ama hangisini yapsam hangi markanın hangi rengini kullansam blmiyorum resimde ekleyemyrm . 100 mesjı gcmk grkms . 100 msj yapıım direkt resmimi ve bgndgm rnkleri eklcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…