• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz ten açık mavi göz için saç rengi önerisi

Eğer uzun süre kullanabileceksen kızılın her tonunu önerebilirim onun dışında göz rengini ön plana çıkarabilecek koyu kestane de olabilir ama pişman olursan geri dönüşü biraz zahmetli.

Çok beyaz ve çok açık mavi gözlüysen, kaşların da açık renkse sanılanın aksine siyah uygun olmayabilir.
Büyük ihtimalle teninin alt tonu soğuk, küllü sarı ve küllü açık kumral yakışır.

selam kızlarr :) aranızda yeniyim azcık :) ben de saçlarımın renginden çok sıkıldım değiştirmek istiyorum ama ne renk yaptırsam karar veremiyorum :S yardım edin buğday tenliyim saçlarım kumral gözlerim ela ne tonlar yakışır yorumlarnızı bekliyorum

selam kızlarr :) aranızda yeniyim azcık :) ben de saçlarımın renginden çok sıkıldım değiştirmek istiyorum ama ne renk yaptırsam karar veremiyorum :S yardım edin buğday tenliyim saçlarım kumral gözlerim ela ne tonlar yakışır yorumlarnızı bekliyorum

Bu konuda danışırsanız yardımcı olabiliriz;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/525005-sac-boyamasac-acmasac-rengi-degistirmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html

Bence koyu bir kahve güzel olur hem göz renginide ortaya çıkarır.Sarı tonları gözünü ikinci planda bırakır ve makyajsızken seni çok soluk gösterir.

Vamp bir görünüm için siyah-mavi siyah ideal
Tenim çok beyaz gözlerim mavi-yeşil arası ama ışığa göre açıklığı koyuluğu değişiyor
Ama çok ışıkta su yeşiline kadar açılıyor,ve ben uzun zamandır kömür siyahı kullanıyorum
Nasıl durduğunu merak ederseniz profile ekleyebilirim
Mavi siyah da kullandım uzun bir süre
Ama daha doğal ve yumuşak görünüm için siyahtan kesinlikle uzak durmalısınız
Küllü sarılar,koyu kumrallar güzel olabilir

Vamp bir görünüm için siyah-mavi siyah ideal
Tenim çok beyaz gözlerim mavi-yeşil arası ama ışığa göre açıklığı koyuluğu değişiyor
Ama çok ışıkta su yeşiline kadar açılıyor,ve ben uzun zamandır kömür siyahı kullanıyorum
Nasıl durduğunu merak ederseniz profile ekleyebilirim
Mavi siyah da kullandım uzun bir süre
Ama daha doğal ve yumuşak görünüm için siyahtan kesinlikle uzak durmalısınız
Küllü sarılar,koyu kumrallar güzel olabilir

Ben merak ettim eklerseniz profile sevinirim:46::46::46:

aslında açık tonlar düşünüyorum ama çook kararsızım :S gözlerimin rengiyle uyumlu bi renk olsun istiyorum ayrıca boyatmaktan da korkuyorum saçımı yıpratır diye çok ince telli saçlarım :(

direk siyah değil de koyu kahve deneyebilirsin bence, ama yansımasız olanlardan veya 5.1, 4.1 gibi soğuk yansımalılardan.

ladyEvil, ben de merak ettim yau :)

Back