Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yumurtlama zananım geçtiYumurtlama zamanı olabilir o zaman da akıntı geliyo kasık ağrısı olabiliyo
Biraz araştırma yaptım da gebelik belirtisi ola bilir yada maya efeksiyonu olabilmişEnfeksiyon olabilir. Regle 12 gün varsa ya yumurtlama döneminde olabilirsin ya da enfeksiyon olabilir
Yumurtlama zamanıniz ne zamandı? Nasıl eminsin geçtiginden?Hayır yumurtlama zananım geçti
Tam emin deylimde olivasyon takvimi ile takip edimYumurtlama zamanıniz ne zamandı? Nasıl eminsin geçtiginden?
Ovulasyon takibi yaptıysan zaten yumurtlamadan sonraki 14. Günü adet diye gösterir. Yani şuan yumurtlama döneminde sayiliyorsunuz. Bu yüzden de kasıklarda ağrı olur ve akıntı olur. Hatta bazı kadınlar bu şekilde anlar yumurtlama zamanınıTam emin deylimde olivasyon takvimi ile takip edim
Takvim derken uygulama ise bu kadar kesin konuşmayın doğru göstermez onlarTam emin deylimde olivasyon takvimi ile takip edim
Evet uygulama öyle takip ediyorumTakvim derken uygulama ise bu kadar kesin konuşmayın doğru göstermez onlar
Regl döngüsün 22.gunu bugunTakvim derken uygulama ise bu kadar kesin konuşmayın doğru göstermez onlar
Regl döngüsün 22.gunu bugun ve benim adetlerim düzensiz bı önce reglım 32 günde bir oldu