• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz sut kesg akntm gecmek blmyor

GUKUMSER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
327
1
116
Adana
Selam arkadaslar benım son bır senedır beyaz sut kesıgı seklınde akıntım var ve vajen cevresınde surektı beyaz beyaz kalıntı oluyor. Ama bunun dısında hıcbır sekılde sıkayetım yok ne bır yanma nebır koku kasıntı hıcbırsey yok. Oncelerı mantar dıye bırcok mantar ılacı kullandım ılac kullanırken gectı sonra ılacı kesınce basladı. Boyle bırsey yasayıp kurtulan varmı banada care soyleyın kurtulamadım.Doktorada gıttım ama care bulamadım

canım o dediğin akıntı mantar olmayabılır de sadece enfeksıyon da kapmış olabılırsın yanı mikrobik bışey de olabılır dırek mantar ilacı kullandıysan gecmemiştir mantar yapan mıkroorganızmalar mayalar ve küflerdir fakat normal dığer enfeksoıyon sebeblerı ıse bakterıler ve virüslerdır yanı farklı seyler bence başka bı doktora tekrar gıt

şimdi mantarlarında tipleri var canım senin anlattığın kandidaya benziyor.kandida dokda beyaz plaklr yapar ve dediğin gibi diğer mantarlar gibi bi kere ilaç kullanmayla geçmez tekrarlayıp durur tavsiyem bi kez daha git doktora mikrobun türü ortaya çıksın ve ona göre tedavi uygulansın.geçmiş olsun.

ayni sorun bende de var doktora gittim mantar diyo ilac veriyo kullaniyorum ama bi sure sonra tekrarliyo sanirim kronik senağlama

Back