- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Ne anlama gelir kızlar yumurtlama oldu mu olacak mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama dönemi belirtisidirNe anlama gelir kızlar yumurtlama oldu mu olacak mı?
O akıntı bi dönem boyunca gelir. Sadece bir kez gelmez. O yüzden geldiği anda birlikte olmanıza gerek yok. Yumurtlama dönemi 5-6 gün sürer. Günaşırı ilişkiye girmek en sağlıklısı o dönemde.Yani o akıntı geldiği anda birlikte mi olmak gerekiyod
5-6 gün sürüyorsa iyiymiş valla ben tutturamıyorum bitürlüO akıntı bi dönem boyunca gelir. Sadece bir kez gelmez. O yüzden geldiği anda birlikte olmanıza gerek yok. Yumurtlama dönemi 5-6 gün sürer. Günaşırı ilişkiye girmek en sağlıklısı o dönemde.
Hergün geliyo mu sende de canımbende yaşadım o akıntıyı canım bu ara yumurtluyormusum testte öyle diyo :)
Hergün geliyo mu sende de canım
Benim dün beyazdı bugün sarı beyaz :/
Son adet günün ne zamandı canım? Benim 30temmuz yani daha 14gün olmadı yani 9.günde akıntı geldicanım bende de hergün olmadı dün farkettim sadece
Son adet günün ne zamandı canım? Benim 30temmuz yani daha 14gün olmadı yani 9.günde akıntı geldi
Akıntıyı dün gördüm canım dün 9.günümdü..14 gün olmadı henüzReglinin kaçıncı günü bugün? 14 se yumurtlama akıntısıdır.
Reglin 12.günü başlayıp 16 17. Gününe kadar birliktelik olursa inşallah tutar.
Takvime göre 26-27 gibi regl olcakmısım..bu haftayı değerlendirmek lazım ozaman..ben dün akıntıyı görünce heyecanlandımbenimde 29 temmuz canım
bende de dün geldi
yumurtluyoruz sanırım
Geç yumurtlamayı duydum ama okadar erken yumurtlama olur mu bilemiyorum. Yine de değerlendirin. Üşütmüş de olabilirsin. Emin olamadım :)Akıntıyı dün gördüm canım dün 9.günümdü..14 gün olmadı henüz
Yumurtlama her ay değişebiliyor mu
Takvime göre 26-27 gibi regl olcakmısım..bu haftayı değerlendirmek lazım ozaman..ben dün akıntıyı görünce heyecanlandım
Gün aşırı mı olması gerek,,??internette bazı sayfalarda diyor ki erkeğin hergün boşalması sperm sayısını harekettini etkilemez aksine olumlu diyor
Geç yumurtlamayı duydum ama okadar erken yumurtlama olur mu bilemiyorum. Yine de değerlendirin. Üşütmüş de olabilirsin. Emin olamadım :)
Aslında bu haftayı full degerlendirmek lazım da kim yapacak hergün hergün canımız çıkar :) :)Geç yumurtlamayı duydum ama okadar erken yumurtlama olur mu bilemiyorum. Yine de değerlendirin. Üşütmüş de olabilirsin. Emin olamadım :)
Hergün mü ilişki oluyor??canım bende de öyle oldu benimde 10. gün eldi ovu testi de iki çizgi ama biri silik biraz