Beyaz sümüksü şeffaf akıntı

Yani o akıntı geldiği anda birlikte mi olmak gerekiyod
O akıntı bi dönem boyunca gelir. Sadece bir kez gelmez. O yüzden geldiği anda birlikte olmanıza gerek yok. Yumurtlama dönemi 5-6 gün sürer. Günaşırı ilişkiye girmek en sağlıklısı o dönemde.

bende yaşadım o akıntıyı canım bu ara yumurtluyormusum testte öyle diyo :)

O akıntı bi dönem boyunca gelir. Sadece bir kez gelmez. O yüzden geldiği anda birlikte olmanıza gerek yok. Yumurtlama dönemi 5-6 gün sürer. Günaşırı ilişkiye girmek en sağlıklısı o dönemde.
5-6 gün sürüyorsa iyiymiş valla ben tutturamıyorum bitürlü
Adet sonrası iki günde bi ilişki oluyo ama tutmadı yine de

Reglinin kaçıncı günü bugün? 14 se yumurtlama akıntısıdır.
Reglin 12.günü başlayıp 16 17. Gününe kadar birliktelik olursa inşallah tutar.

benimde 29 temmuz canım
bende de dün geldi
yumurtluyoruz sanırım
Takvime göre 26-27 gibi regl olcakmısım..bu haftayı değerlendirmek lazım ozaman..ben dün akıntıyı görünce heyecanlandım :o
Gün aşırı mı olması gerek,,??internette bazı sayfalarda diyor ki erkeğin hergün boşalması sperm sayısını harekettini etkilemez aksine olumlu diyor

Takvime göre 26-27 gibi regl olcakmısım..bu haftayı değerlendirmek lazım ozaman..ben dün akıntıyı görünce heyecanlandım :eek:
Gün aşırı mı olması gerek,,??internette bazı sayfalarda diyor ki erkeğin hergün boşalması sperm sayısını harekettini etkilemez aksine olumlu diyor

canım biz boş geçmiyoruz hiçbir günü:KK48:

Geç yumurtlamayı duydum ama okadar erken yumurtlama olur mu bilemiyorum. Yine de değerlendirin. Üşütmüş de olabilirsin. Emin olamadım :)

canım bende de öyle oldu benimde 10. gün eldi ovu testi de iki çizgi ama biri silik biraz

canım bende de öyle oldu benimde 10. gün eldi ovu testi de iki çizgi ama biri silik biraz
Hergün mü ilişki oluyor?? :o
Valla tutturmak için bu hafta full ilişki olsa daha iyi olur ama kim yapacak hergün hergün :) 10.gün mü başlıyormuş acaba yumurtlama dönemi??

Back
X