C ceemreeh Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2015 2 0 30 20 Mart 2015 Konu Sahibi ceemreeh #1 Merhaba hanımlar benim adetime 4-5 gün var. Şu an çok fazla beyaz sümüksü akıntım oluyor. İç çamaşırımda kaldırça da pütürlü ve hafif sarımsı oluyor. Daha öne böyle bir şey yaşamamıştım. Adet önce normal mi? Yaşayan var mı? Son düzenleme: 20 Mart 2015
Merhaba hanımlar benim adetime 4-5 gün var. Şu an çok fazla beyaz sümüksü akıntım oluyor. İç çamaşırımda kaldırça da pütürlü ve hafif sarımsı oluyor. Daha öne böyle bir şey yaşamamıştım. Adet önce normal mi? Yaşayan var mı?
K kopuksuz Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2013 201 24 21 Mart 2015 Konu Sahibi ceemreeh #2 adet öncesi mi değil mi pek dikkat etmedim ama bana da oluyor öyle arada, herkese olduğundan eminim endişelenicek bisey olduğu zannetmiyorum :)
adet öncesi mi değil mi pek dikkat etmedim ama bana da oluyor öyle arada, herkese olduğundan eminim endişelenicek bisey olduğu zannetmiyorum :)
C ceemreeh Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2015 2 0 30 21 Mart 2015 Konu Sahibi ceemreeh #3 kopuksuz .!.: adet öncesi mi değil mi pek dikkat etmedim ama bana da oluyor öyle arada, herkese olduğundan eminim endişelenicek bisey olduğu zannetmiyorum :) Genişletmek için tıkla... Bana da oluyor bazen ama bir an çok fazla olduğu için endişelendim. Teşekkür ederim cevabın için
kopuksuz .!.: adet öncesi mi değil mi pek dikkat etmedim ama bana da oluyor öyle arada, herkese olduğundan eminim endişelenicek bisey olduğu zannetmiyorum :) Genişletmek için tıkla... Bana da oluyor bazen ama bir an çok fazla olduğu için endişelendim. Teşekkür ederim cevabın için