Sivilceli Ciltler Beyaz sivilce nolur yardim edinnn :((((((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Yeliiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
44
0
selam kizlar alnimda ve çene bolgemde sivilcelerim var ve bu nedenden dolayi krem falan kullanmistim. bir kaç hafta sonra krem surdugum yerlerde kuçuk kuçuk beyaz sivilceler çikti bazilarinin ustundede siyah nokta var, boyle putur putur oldu :KK43: onlari nasil yok edebilirim ? daha once boyle bir durumla karsilasmis olan varmi aranizda? nolur yardim edin :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

krem yağlı gelmiş galiba.. o krem neydi bilmiyorum ama kullanmaz ve cildinle bir süre oynamassan kendiliğinden geçer, yeter ki oynama.. eğer mikrop kaparsa kırmızı sivilceye dönüşür..

Beyaz sivilce dediğin iltahaplı sivilce sanırım
Sakın yolma da geçer zaten bir kaç güne çokta takma kafaya

Iki aydan beri var zaten gidicek gibide durmuyolar :/ ellemiyorum zaten sıkılımiyoda. İltihapli degil deri altindan cikmis gibi minik minik beyaz nokta. :KK43:( cene bolgemdEde birsuru sivilce cikti kafayi yicem :KK43:((((

Eğer çok gözüne batıyor ve dikkati çekiyorsa cilt temizliği de yapan bir dermatoloğa gidip steril ortamda cilt temizliği yaptırabilirsin. ya da ne yapılabilir diye danışabilirsin.. Ama sakın kendin sıkma çünkü o kistlerin içinde yağ var ve sıkınca çıksa da ev ortamında mutlaka sivilceye dönüşüp iz bırakıyor.

bundan sonra da lütfen marketlerde satılan uyduruk kremleri yüzüne sürme canım..

selam kizlar alnimda ve çene bolgemde sivilcelerim var ve bu nedenden dolayi krem falan kullanmistim. bir kaç hafta sonra krem surdugum yerlerde kuçuk kuçuk beyaz sivilceler çikti bazilarinin ustundede siyah nokta var, boyle putur putur oldu :KK43: onlari nasil yok edebilirim ? daha once boyle bir durumla karsilasmis olan varmi aranizda? nolur yardim edin :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım beyaz sıvılce derken komedon olarak mı yoksa ıltıhaplı sıvılceden mı bahsettın oncelikle ? Eger iltihaplı sıvılce ıse zamanla gecmesını bekleme bence hıcbır ıse yaramıyor hıjyenk bır bıcımde sık ve guzel bır jell temızledıkten sonra uzerıne mutlaka kurutucu bır krem sur . Ben 3 sene sıvılce problemıyle ugrastım her turlu maskeyı peelıngı denedım ama fayda etmedı en sonunda bır dermotolojı uzmanına basvurdum cok kısa bır surede de sıvılce sorunum ortadan kalktı sımdı suratım gayet ıyı ama oncelıkle cılt temızlıgı dıyorum :) biraz uzun oldu k.b bu sıvılcelerden cok cektım de o bakımdan :KK70: :KK1:

Iki aydan beri var zaten gidicek gibide durmuyolar :/ ellemiyorum zaten sıkılımiyoda. İltihapli degil deri altindan cikmis gibi minik minik beyaz nokta. :KK43:( cene bolgemdEde birsuru sivilce cikti kafayi yicem :KK43:((((

Canım kesınlıkle sorunun kapalı komedon dedıgımız seyden . Bunun evde bir cözumu asla yok inan kesinlikle bir dermotolojı uzmanına gorunmelısın .

X