oznur0808 Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2013 97 0 16 Rize 4 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oznur0808 #1 beyaz showun en son bölümünü izleyen arkadaslar sizce beyazın selçuk balcıya o kadar takılması normal miydi? abarttı mı?
beyaz showun en son bölümünü izleyen arkadaslar sizce beyazın selçuk balcıya o kadar takılması normal miydi? abarttı mı?
La Que Sabe Atanamamış Kapıönüteyzesi Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 7.158 19.669 498 4 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oznur0808 #2 Oldukça sıkıntılı bir durum evet. Bütün kk baş başa verirsek çözebiliriz bence bu sorununuzu. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen.
Oldukça sıkıntılı bir durum evet. Bütün kk baş başa verirsek çözebiliriz bence bu sorununuzu. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen.
oznur0808 Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2013 97 0 16 Rize 4 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oznur0808 #3 ladyfog .!.: Oldukça sıkıntılı bir durum evet. Bütün kk baş başa verirsek çözebiliriz bence bu sorununuzu. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... siz bunu sorun olarak algıladıysanız bilemicem? normal öylesine bi soruydu bu
ladyfog .!.: Oldukça sıkıntılı bir durum evet. Bütün kk baş başa verirsek çözebiliriz bence bu sorununuzu. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... siz bunu sorun olarak algıladıysanız bilemicem? normal öylesine bi soruydu bu
H hilal1108 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2013 1.493 10 88 İstanbul 4 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oznur0808 #4 ladyfog .!.: Oldukça sıkıntılı bir durum evet. Bütün kk baş başa verirsek çözebiliriz bence bu sorununuzu. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Sağol valla arkadaşım iyi güldüm canım bence pek önemsenincek birşey değil. Yani Selçuk Balcı önemsemediyse sen neden önemsiyorsun ki ?
ladyfog .!.: Oldukça sıkıntılı bir durum evet. Bütün kk baş başa verirsek çözebiliriz bence bu sorununuzu. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Sağol valla arkadaşım iyi güldüm canım bence pek önemsenincek birşey değil. Yani Selçuk Balcı önemsemediyse sen neden önemsiyorsun ki ?
asdfasdf77 Dimdim Mikmik'e aşık! Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2010 404 0 116 4 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oznur0808 #5 Normal sorularımızı burda paylaşmıyoruz biz Bu konuya uygun 'hiçbir başlığa uymayanlar' bölümü var bence. Ömrünüzde ki tek derdiniz bu olur umarım
Normal sorularımızı burda paylaşmıyoruz biz Bu konuya uygun 'hiçbir başlığa uymayanlar' bölümü var bence. Ömrünüzde ki tek derdiniz bu olur umarım
La Que Sabe Atanamamış Kapıönüteyzesi Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 7.158 19.669 498 4 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oznur0808 #6 oznur0808 .!.: siz bunu sorun olarak algıladıysanız bilemicem? normal öylesine bi soruydu bu Genişletmek için tıkla... Düz mantık yeterli aslında. İnsanlar buraya sorunlarını yazınca, sizin de bunu sorun olarak gördüğünüzü düşündüm haliyle. "Bir Derdim Var" olunca bölümün adı, insan dert okuduğunu düşünüyor bir an.
oznur0808 .!.: siz bunu sorun olarak algıladıysanız bilemicem? normal öylesine bi soruydu bu Genişletmek için tıkla... Düz mantık yeterli aslında. İnsanlar buraya sorunlarını yazınca, sizin de bunu sorun olarak gördüğünüzü düşündüm haliyle. "Bir Derdim Var" olunca bölümün adı, insan dert okuduğunu düşünüyor bir an.