- 21 Temmuz 2023
- 79
- 13
Merhabalar arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum aklımı çok kurcaladı. Benim bir önceki adet başlangıcım 6 marttı normalde benim adetim 6-7 gün sürerdi 6 martta başlayıp 8 martta bitti sonrasında da 3 gün kahverengi akıntım oldu sadece peçeteye silmelik bir leke gibi bir şey ben adetim bittiği gün erken gebelik testi yaptım çizgi çıktı ama silikti 5 dk da çıktı mı emin değilim yaptıktan sonra uyumuşum uyandığımda tekrardan su döktüm belki yanlıştır diye silinmedi ondan sonra benim böyle mide bulantılarım hafif hafif devam etti ara ara böyle iğne batar gibi kasıklarım ağrıdı afedersiniz idrarımdan beyaz beyaz tortular geldi sonrasında eşimle 17 martta bir birliktelik yaşadık ondan sonra böyle beyaz resmen kremsi bir akıntım oldu afedersiniz çok utanarak söylüyorum daha sonra da 23 martta bir birliktelik yaşadık akıntı devam etti dün ve bugün de aşırı bel ağrım var yani sanki böyle bütün gün temizlik yapmışım gibi ağrıyor belim boynum sırtım başım 24 martta akıntı şeffafa döndü sanki böyle regl’i olmuşum gibi bi hissettim baktım şeffaf bir akıntı böyle çamaşırımı sürekli değiştiriyorum çünkü sürekli böyle önce beyaz gözüküyor sonra sarımsı böyle yapışkan bi hal alıyor (kusura bakmayın )test yapmalı mıyım ne zaman yapmalıyım hamile olabilir miyim şuan ramazan içinde olduğumuz içinde hastaneye gidemiyorum bana biri bi yol göstersin ?