How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz saçlarımla başım dertte,her banyodan sonra beyazlar ortada

Racaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
67
14
88
46
Beyaz saçlarımla başım dertte,her banyodan sonra beyazlar ortada

Eğer yaşın doğruysa eee bi zahmet beyazlamaya baslasinlar ablacım yani :) saç boyası diye birşey de icat edildi netten bi araştır istersen:dondurma:

Şimdi moda beyazlı dogal saçlar çok takmayın bence.

boyayın kapansın

Allah başka dert vermesin

Her yerde derken?
problem saçınızın beyazlığı mı, dökülmesi mi??

Beyazlara çözüm lütfen :deli:

Bu sene beyaz moda takma kafaya ..
Takıyorsan da boya :KK53:

banyo yapmadan beyazlar ortada değil mi?
çamaşır suyuyla mı yıkıyorsunuz:KK53:

kuaförden bildiriyorum bu arada beyazlarımı kapatmaya geldim:))

konuyu okuyunca aklıma nedense “seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum “ parçası geldi.

Cevap veriyorum gidin boyatın net çözüm.

konuyu okuyunca aklıma nedense “seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum “ parçası geldi.

Cevap veriyorum gidin boyatın net çözüm.
Arkadaşlar dip boyası elbette yapıyorum,fakat benim beyazlarımla 20 yaşından beri başım dertte. Dip boyası yapıldıktan sonra ilk banyoda yine dipler beyaz beyaz parlıyor,doğal olarak buda canımı sıkıyor

Arkadaşlar dip boyası elbette yapıyorum,fakat benim beyazlarımla 20 yaşından beri başım dertte. Dip boyası yapıldıktan sonra ilk banyoda yine dipler beyaz beyaz parlıyor,doğal olarak buda canımı sıkıyor
Saç dipleri için saç rimeli var

Fakat bence uğraşma saçını açtır gri yaptır ve öyle kal, bir müddet doğal ışıltılarınla yaşa, belki zamanla alışırsın

:temizlik:

Fakat bence uğraşma saçını açtır gri yaptır ve öyle kal, bir müddet doğal ışıltılarınla yaşa, belki zamanla alışırsın[/QUOSi

Fakat bence uğraşma saçını açtır gri yaptır ve öyle kal, bir müddet doğal ışıltılarınla yaşa, belki zamanla alışırsın
valla simsiyah saçlarımı sapsarı yaptım dün.ciddi problem haline gelmişti artık 4 güne bir dip boyası yapıyordum,kufore gitmekten biktigim için,kendim evde saç boyamayı öğrendim sonunda.valla artık bittim yoruldum ve sıkıldım boya boya boya,artık sarışınım :temizlik:

Back