Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz Saçlardan Doğal Rengine Döndürerek Kurtulmayı Vaad Eden Ürünler

srabia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
12
0
86
Siirt
KIsslar;
28 yaşımda olmama rağmen saçımda çokça beyaz var ve çoğu da ön kısımlarda. Boyadan bıktım zaten mahvediyo saçlarımı. TV. deki bu GREY AWAY VE OZODERM reklamlarını dymusunuzdur? Kullanan varsa bilgi verir mi lütfen. Çünkü net de bi okadar da olumsuz yorum var. Cancığazlarım bekliyorum....

Olmaz mııı. Benim de var, o ürünleri araştırmıştım ben. Ağır metaller var canım, ben kafama sürmem onları. Beyazlarımla mutlu olurum daha iyi.

Ben kınayla çözüm buldum, beyazları bakır rengine dönüştürüyor, diğer saçların arasında kaynayıp gidiyorlar

ben değil ama bi tanıdığım kullandı o markalardan birini. ama hiç beğenmedi mürekkep gibi akıyo saçımdan iğrenç diye bahsediyodu.o kadar para verdi boşuna. hiç bulaşmayın derim ben.

hımm! cevaplar için teşekkürler kzlar. Farklı sitelere de baktım hep olumsuz yorumlar sizin de sölediğiniz gibi. Yapacak bi şey yok artık. Ver elini boya ve kuruyan saçlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…