• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz saçlara çözüm

porcelaine

twitter.com/#!/feheda
Kayıtlı Üye
arkadaşlar aşağıda internet üzerinde dolaşan bir formül var. fakat net olarak kullanıp sonuç veren kimseye rastlamadım.
acaba aranızda bilgisi, fikri, tanıklığı olan var mı?

(1 adet soğan ve 5 diş sarımsağı blendarda ezin. 1 yumurta sarısı ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyerek krem kıvamına getirin, saçınıza sürün. 1 saat bekletin. Haftada 1 gün uygulayın.)

kimsenin deneyimi yok anlaşılan!
ben bu gün başladım. şimdi kafam yapış yapış ve fena kokuyorum. :)
yalnız, sonuç almak için haftada bir kez, her hafta yapmak koşuluyla en az 2 ay geçmesi gerekiyormuş ve maksimum 6 ay da istenen sonuca ulaşılabiliyormuş.
hadi hayırlısı,, sevgiler :))

Merhaba Hocam..ben de saç beyazlamasından muzdarip bir kişi olarak doğal yöntemlerle nasıl saç beyazlamasını engelleyebilirm diye araştırma yapıyordum..arı ürünlerinin satıldığı ve karışımların yapıldığı bir yere umudum olmasa da öylesine bir sorayım dedim..beyaz saçlara bitkisel bir karışım yapıyormusunuz diye sordum..bu bey de bana çok ilginç bir şey anlattı..70 li yaşlarındaki annesine başka bir hastalığı için yağ karışımı hazırlamış.. ve bu bayan hergün saçlarına bu yağı masaj yaparak sürmüş..belli bir süre sonra sürdüğü yerler simsiyah olmuş..bu bayan hem 70 li yaşlarında hem de saçları pamuk gibiiymiş..sürdüğü yerler tac gibi simsiyah olmuş..çok ilgimi çekti..ben de aldım.. bir süre kullandım.. ama faydasını görmedim.. yani 1-1,5 ay kullanmak gerekiyormuş..hergün..hava soğuk olduğu için hergün uygulayamadım maalesef..
bu bilgiyi de güvenilir bir dükkandan aldım..yani dandik bir yer ya da ürünlerinin satılması için uydurulmuş bir yer değil..çünkü bana ilk söylediğinde deneme aşaması için başka birinin kullandığını söylemişti satış temsilcisi arkadaş..ben bir süre sonra telle bu dükkanı aradım.. bu yağ karışımlarının işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için..ve kullanan diğer bayanın da saçlarının %80 ninin beyazlarının iyileştiğini ve de eğer istersem tel de bana bu yağların isimlerini verebileceğini söyledi..satış kaygısı olan bir yerin böyle davranacağını zannetmiyorumm..
yağlar şunlar;
1- ÇÖREKOTU YAĞI 20 ML.
2- ARDIÇ YAĞI 20ML.
3- NANE YAĞI 20ML.
4- KEKİK YAĞI 20ML.
5- ALABALIK YAĞI 20ML.
6-KARANFİL YAĞI 20ML.
7-KARABAŞ YAĞI 20ML.
8- KANTORON YAĞI 20ML.
9-ANASON YAĞI 20 ML
10- BİBERİYE 20 ML
bu yağ karışımlarını hazırlayıp saçınıza hergün masaj yaparak sürüyorsunuz...
sizce böyle bişey mümkün mü hocam? teşekkür ederim..

Umarım iyi geliyordur bu yağlar. Sonuçta beyazlık bir hastalık gibi görünüyor, iyileştirilmesi mümkündür sanırım.
Kullanıp memnun kalan olursa en kısa zamanda bende deneyeceğim.
Çörekotu yağını int. ten okuyup almıştım ama bir türlü düzenli kullanamadım. bende balla karışım yapıp sabahları içiyorum.

Birde yeni bir şampuan çıkmış ozoderm diye sağlık bakanlığı onaylı sanırım.
Tam dinleyemedim reklamlarında deneyen var mıdır acaba.

sevgili, honestysl. unutmuşum bu konuyu, üzgünüm. şimdi tesadüfen gördüm.
mail adresine bildirim göndermiyor mu bu site, yoksa ben mi bulamadım o ayarı? eğer bildirim ayarı bulamazsam, kimbilir daha neleri unutacağım.
yağlara gelince; nelerden beklenmedik sonuçlar çıkabiliyor,bu yağlardan neden olmasın?
fakat beni, her gün kullanma zorunluluğu ürküttü açıkcası. bir süre sonra üşenirim ben.
nitekim, kendi yazdığım formülü de zorlanıp bıraktım bir süre sonra. haftada bir olmasına rağmen... şimdi yeniden başlayacağım.
fakat merak eden herkese şunu söylemek isterim ki; işe yarıyor...
tam saçlarım dönmeye başlamıştı, aşırı yoğunluktan aksattım, sonra da kaldı öyle. yani bırakmış oldum.
en az dört ay, ortalama altı ay gibi bir kullanım da sonuç alınır gibime geliyor. sabır işi...
sağlıcakla...

Back
X