Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz Saçlar ve Saç Açma

Mackenzie

Porcelain Poupée
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
359
67
Merhaba arkadaşlar. Annemin saçlarını açacağım bive beyazlar çok çabuk görünmesin diye açık kumral tonlara boyayacağım ancak şu an saçı üç renk ve tam olarka nasıl yapayım bilemedim.
Kendi saçları kahverengi ancak beyazlar olduğu için boya yapıyoruz loreal intense serisi yüzünden kahve olan yerlerde çok koyu oldu siyah gibi. Intense serisi kesinlikle çok kötü bir seri üstünde görülen neredeyse %100 sonuca rağmen olduğundan daha koyu yapıyor. Daha sonra çıkan saçlara daha açık tonlar denedik ama kırmadı o koyuluğu. Daha açık tonlar yapınca da sonradan çıkan beyazlarda sarı kumral gibi bi ton oldu. Şimdi saçları 3 ton dipler beyaz boyları açık kumral ıçlar koyu kahve-siyah gibi..
Talebe saçı kestirdiği halde siyahlar gitmedi bende dedim açıcı ile açayım koyu yerleri. Şimdi önce siyah yerleri boyayıp 15-20 dk sonra tüm saça yedirip takip edip yıkayayım diyorum. Sizce ne yapayım? Bu beyazlarda inatçı oluyor rengi alması için nasıl yumuşatabilirim?

Açma işleminden sonra tüm saça 7.0 uygulayacağım. Tüm saç aynı ton olur mu açtığım ve beyaz saçlar?
+ bir arkadaş boya içine de bi tatlı kaşığı açıcı ekliyordu. Eklesem nasıl olur?

X