Şampuan ve Saç Kremleri Beyaz Saçlar İçin 7 Şampuan

.ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
209
93
Saçtaki beyazları önleyen maskelerin yanı sıra şampuanlarla da saçlarınızın beyazlamasını geciktirebilirsiniz
İşte Beyaz Saçlar İçin 7 Şampuan

Aşağıda tarifini verdiğimiz beyaz saçlar için şampuan önerilerinden hangi şampuanın nasıl işe yaradığını öğrenebilir ve uygun olanı seçebilirsiniz. Beyaz Saçlar İçin Şampuanlar – Grey Away Şampuan Grey Away şampuanın yapısında bitkisel maddeler bulunur. İçinde kurşun, paraben ve asetat olmadığı için son derece doğal içerikli bir şampuandır. Kullanıldığı süre içinde saçların beyazlamasını önler. Grey Away şampuanı saçlarınıza uyguladıktan sonra 35 dakika arası saçlarınızda bekleterek durulamanız gerekir. Önemli uyarılardan biride röfleli saçlarda uygulamanın sakıncalı olmasıdır. Saçlar doğal renginde olmalıdır. Saç boyaları ile karıştırılmamalıdır. – Dexe Şampuan Dexe şampuan içinde oksidan bulunmaz. Bitkisel bir ürün olduğu için rahatlıkla kullanılabilir. ilk uyguladığınızda bile farklılık görebilirsiniz. 5 kullanım sonrasında saçlarınız istediğiniz gibi beyazlarından arınacaktır. Uzakdoğu Çin tıbbının teknolojisiyle hazırlanmış bir üründür. İçinde ginseng ve çeşitli bitkiler vardır. Dexe şampuanın 20 günde bir uygulanması gerekir. Elinize eldiven takarak uygulama yapmanız daha sağlıklıdır. Saçınıza sürdükten sonra 5 dakika içinde durulamalısınız. – Loreal Silver Beyaz Saçlara Özel Şampuan Loreal şampuan içinde saç tellerine faydalı olan amino asitler vardır. Bu şampuan nemli saçlara uygulanır. Köpürtülerek yıkanır ve daha sonra durulanır. Saçların beyazlığını yok ettiği gibi saçlara parlaklık kazandırır. İçerisinde bulunan katyonik ajanlar ile saçların beyazlamasını da geciktirir. Haftada 2 kere uygulamanız yeterlidir. – Dermaderm Beyaz Saç Karşıtı Bitkisel Şampuan Dermaderm ile saçlarınız 3 hafta içinde beyazlarından kurtulur. İçerisinde multivitamin barındıran bir şampuandır. İçerisinde kimyasal hiçbir madde yoktur. Haftada 2 kere kullanımı uygundur. – Wella SP Men Silver Beyaz Saçlar İçin Şampuan Erkeklerin kullanımına uygun olan bu şampuan sayesinde saçlarınızdaki beyazlıklar azalır. İçinde mavi renk molekülleri barındırır. Cilt yapısına oldukça uygun bir şampuandır. Saçlara uygulandıktan sonra 2 dakika bekletilip yıkanır. Nemli saçlara uygulanarak kullanılır. – Moliva Şampuan Moliva şampuan saçınızdaki beyaz tellerin kullanıldıkça azalarak bitmesini sağlar. Moliva şampuan bitkisel ürünlerden meydana gelmiştir. Islak saç üzerine uygulanır. Hem erkekler hem de bayanlar için uygun bir şampuandır. – Ozoderm Grey Hair Saç Beyazlığını Giderici Şampuan Şampuan ve losyon halinde satılan ikili set ile birlikte saçlarınızdaki beyazlardan arınırsınız. Bu seti haftada 2 kere kullanmanız yeterlidir. Şampuanı losyonu ile birlikte kullanmanız daha iyi sonuçlar verecektir. Ozoderm grey vücuttaki diğer tüylere uygulanmaz. Uyguladıktan sonra ellerinizi iyi bir şekilde temizlemeniz gerekir.

Ürünün üzerinde 28 gün sonra siyahlaştırmaya başlar diye yazı ve resim bile var hatta ve diyorki saçınız ince telli değilse felan diyor ki saçım tamda uygun.
Losyon ve şampuanı 45 gün boyunca her gün aksatmadan kullandım.
KESİNLİKLE YALAN.
Üretici firma kimyageri ile görüştüm zaten siyahlatma iddiamız yok saçları hafif gri yapar dediler inanamadım ağzıma geleni söylemek istedim yalancılara ama onların seviyesine inmek istemedim değmez bile haram zıkkım olsun inşallah bu dünyada ve öbür dünyada çıkar.

Son düzenleme:
DERMADERM markasının (SÖZDE) siyah saç karşıtı losyon ve şampuan ürününün üzerinde 28 gün sonra siyahlaştırmaya başlar diye yazı ve resim bile var ve saç tipim belirttikleri gibi uygun.
Losyon ve şampuanı 45 gün boyunca her gün aksatmadan kullandım.
KESİNLİKLE YALAN.
Üretici firma kimyageri ile görüştüm zaten siyahlatma iddiamız yok saçları hafif gri yapar dediler inanamadım ağzıma geleni söylemek istedim yalancılara ama onların seviyesine inmek istemedim değmez bile haram zıkkım olsun inşallah bu dünyada ve öbür dünyada çıkar.
Ayrıca yine aynı markanın (SÖZDE) Leke Karşıtı beyazlaştırıcı Gece ve gündüz kremini aynı şekilde aksatmadan kullandım en ufak bir faydasını görmedim almayın arkadaşlar inanmayın bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…