• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama beyaz saçlar hangi boyayla sarı olur?

papatya367

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2007
71
2
286
İstanbul
selam bayanlar, ya çok merak ediyorum beyaz saçlar sarı olamaz mı acaba, lütfen bilenler yardımcı olsun, saçlarımı hangi renk ve markayla boyarsam sarı yapabilirim,yani sarı dediğim öyle çok uç yada platin sarı değil, mesela altın sarısının biraz açığı gibi, ne olur bilen yada deneyimi olan arkadaşlar varsa saçlarında beyazı olupta sarı yapabilen bir fikir versin

selam bayanlar, ya çok merak ediyorum beyaz saçlar sarı olamaz mı acaba, lütfen bilenler yardımcı olsun, saçlarımı hangi renk ve markayla boyarsam sarı yapabilirim,yani sarı dediğim öyle çok uç yada platin sarı değil, mesela altın sarısının biraz açığı gibi, ne olur bilen yada deneyimi olan arkadaşlar varsa saçlarında beyazı olupta sarı yapabilen bir fikir versin

cnm tam olarak bılmemekle bırlıkte .. kuaforler yada kuafor bılgısı olanlar sorunsuz bu gecıslerı yapabılır bence ama evde yapmayı dusunuyorsan eger bızde annemın sacını normal 9.0 sarı ya boyadık ama sadece rengı kırdı ve cıla gıbı oldu .. bır 15 gun sonra tekrar aynı sarı boyadık ancak yıne cok bır degısme olmadı bıraz cok az sararttı yıne .. bızde sonra sarı ve yogun dore kumral karıstırdık esıt oranda o zaman acık altın rengı sarıya ulastık anca cnm.. belkı senın ıcın bır fıkır olur , yardımcı olabıldıysem ne mutlu..:16:

sağol canım ya tabi ki yardımcı oldun, kusuruma bakma 1 haftadır rahatsızlığım nedeniyle giremedim forma, ben de 9 la boyuyorum o zaman beyazlarım kapanıyo ama çok koyu sarı oluyo, ben 12 ile filan boyamayı istiyorum o zaman da beyazlar nanay tabi aynen kalıyo öf ya sinir oluyorum aslında çok fazla da değil beyazlarım şakak kısımları ve üstlerinde var ne yapsam acaba başka bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen

sağol canım ya tabi ki yardımcı oldun, kusuruma bakma 1 haftadır rahatsızlığım nedeniyle giremedim forma, ben de 9 la boyuyorum o zaman beyazlarım kapanıyo ama çok koyu sarı oluyo, ben 12 ile filan boyamayı istiyorum o zaman da beyazlar nanay tabi aynen kalıyo öf ya sinir oluyorum aslında çok fazla da değil beyazlarım şakak kısımları ve üstlerinde var ne yapsam acaba başka bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen

geecmıs olsun cnm... 9 sarı ıle koyu olması super bencce... bız bugun bal kopugune boyamamıza ragmen yınede beyazlar tam olarak kapanmadı annemde :52: volumu ne kullanıyorsun bılmıyorum ama bence o zaman 9 no nun volumunu dusur dıplerı boya ama falza bekletme.. dıger taraflarıda 12 ıle boya .. bence ıstedıgın sonuca ulasabılırsın..:16:

Back