Şampuan ve Saç Kremleri Beyaz saça etkin bitkisel çözüm "Moliva"

_strawberry_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
2.356
1.537
658
arkadaşlar benim saçlarımda çok erken yaşta oluşan beyazlar var ve ben sürekli saçlarımı boyamaktan bıktım yaaamafoldumben devamlı internetten bununla ilgili araştırma yapıorum..
geçen gün bi sitede moliva losyon ve şampuanı buldum.. bu ürünler saç rengini doğal rengine getiriolarmış.. biliorum bunun benzeri bi çok ürün var ama bunun bitkisel olduu yazıor..
aranızda bu ürünü kullanan var mı? varsa ben ve benim gibi beyaz saçtan muzdarip bi çok insana yardım edebilirse çok sevinirim
sevgilera.s.

adını bilmiyorum ama beyaz saçlar için bitkisel bir ürün bende duymuştum..
boyadıkça daha da beyazlıyor..
bende sinir oluyorum..
ama mecburen boyuyorum..

adını bilmiyorum ama beyaz saçlar için bitkisel bir ürün bende duymuştum..
boyadıkça daha da beyazlıyor..
bende sinir oluyorum..
ama mecburen boyuyorum..

aynen cnm ben de bazen 2 haftada bi boyuorum. hem bıktım boyamaktan hem de saça çok zarar verior, kendi saç rengimi özledim valla:sinifsinif:

ben de aynı dertten muzdaribim.işe yararıo mu ki acaba,reklam deil de kullananlar daha önemli.keşke kullanan biri çıksaboshayallersmile

Benim de çok beyaz var kızlar. Bir de boyamıcam diye inat ettim, nine gibi dolaşıyorum:) Şaka bir tarafa, ben bu ürünleri araştrdıydım bir ara, neredeyse alacaktım ki içeriğini okudum, kurşun asetat diye bişey vardı. Kurşun ağır metal çok zararlıdır diye almadım. Ama markası bu değildi, başka birşydi. Onda da bitkiseldir diyordu: ıçinde bitki olan herşey sağlıklı değil iyice araştırmadan almayalım

beyazlık gideren ürünlerde kurşun asetat var ve vücutta birikim yapıyor ... çok da zararlı... ayrıca sürekli kullanmanız gerek yani bırakınca yine beyazlar çıkıyor...

arkadaşlar merhaba..
ben de aynı dertten yakınıyorum.
eğer saçlarımız bir daha beyazlamayacaksa ve artık dip boya yapmamıza gerek kalmayacaksa sürekli kullanmaya değer. sadece şampuanını sürekli kullanmamız gerekiyormuş.. ama bize bi uzman yardımcı olabilir mi acaba yan etkileri, zararları konusunda..

ArkadaŞlar almayın bÖyle bır ÜrÜnler enıŞtem kullandı az beyazları vardı aman gıtsın dıye sonra kullanmayı bıraktı bÖyle bır Şampuanı bÜtÜn saÇları bembeyaz oldu ÖmÜr boyu kullanman lazım bıraktın mı taamamen beyazlıyorsunuz bendede var artık kendımız doĞal yolalr bulucazzz

benim zaten tamamen beyazlamama bi kaç yılım kaldı sanırım
ya bi doğal yöntem biliyorum ama.. her duştan sonra kaynamış ceviz suyuyla saçları durulamak gerekiyomuş.. yanlış hatırlamıyosam ahmet maranki ya da saraçoğlu'nün söylediği bi yöntem.. ama her duştan sonra saçlarımı durulayabileceğim ceviz kabuklarını nereden bulucam ( yani o iş de olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…