• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar beyaz saç derisi..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

doakolik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
4.353
4.865
373
kızlar benim saçlarım sarışın ama kumrala kaçıo yani doal sarışınım boya diil.ama saç diplerim yıkandığım zamn bile bembeyaz gözkmüo.bunu saç rengimle mi alakası var siyah saçların bembyaz saç dipleri olduğunu görüyorum bazen.. cewplrnızı bklıorm kzlrr

cok sanslisin ki sac derini goremicek kadar slk saclarin varmis, yada beyaz tenli oldugun icin, sac derin daha pembemsidir,cok dikkat cekmez koyu renk saclarda oldugu gibi..

cok sanslisin ki sac derini goremicek kadar slk saclarin varmis, yada beyaz tenli oldugun icin, sac derin daha pembemsidir,cok dikkat cekmez koyu renk saclarda oldugu gibi..

slk derkn soluk mu demeye calstn ttlm? eet daha pembemsıı ama bu saclarm kuru olduu ıcın mı acaba beyaz sac derısı ck gzl duruo koyu renk saclarda ozllkle

Sarisin oldugun icin öyle görünüyor. Günes görmedigi icin esmer de olsa bir cok insanin sac dipleri acik renktir. Sac rengi koyulastikca daha beyaz görünür, acildikca o beyazlik dikkat cekmez. Ayrica sarisin oldugun icin tenin pembemsidir o yüzden sac diplerin arkadasin dedigi gibi bembeyaz görünmez.
Bu senin icin daha iyi degil mi? Seyrek saclarda sac dipleri daha net görünür.

nanymchpee sIk (fazla anlaminda) demek istemis. Onun da kücük I harfi yok, klavyesi Türkce degil.

Sarisin oldugun icin öyle görünüyor. Günes görmedigi icin esmer de olsa bir cok insanin sac dipleri acik renktir. Sac rengi koyulastikca daha beyaz görünür, acildikca o beyazlik dikkat cekmez. Ayrica sarisin oldugun icin tenin pembemsidir o yüzden sac diplerin arkadasin dedigi gibi bembeyaz görünmez.
Bu senin icin daha iyi degil mi? Seyrek saclarda sac dipleri daha net görünür.

nanymchpee sIk (fazla anlaminda) demek istemis. Onun da kücük I harfi yok, klavyesi Türkce degil.

ya ne bliim özellkle at kuyrugunda fln sac dıplerı cok dkkt cekıo ya bembeyaz ben ck beenıorm ama ddgnz gbı sac rengmle alakalı sanrm bend acaba saclarm bakmszda sac derm o yuzden mı bole dıe dusunuodm:S

kızlar benim saçlarım sarışın ama kumrala kaçıo yani doal sarışınım boya diil.ama saç diplerim yıkandığım zamn bile bembeyaz gözkmüo.bunu saç rengimle mi alakası var siyah saçların bembyaz saç dipleri olduğunu görüyorum bazen.. cewplrnızı bklıorm kzlrr

bizmde bi komşunun bembeyaz , çamaşırsuyu dökmüşsün gbi :1:
Bence hiç hoş değil .
benim saçımda siyah dipleri beyaz değil . aileden kimseninde bembeyaz değil. Saçma olacak ama , belki aileyle falan da ilgilidir.:16:

bizmde bi komşunun bembeyaz , çamaşırsuyu dökmüşsün gbi :1:
Bence hiç hoş değil .
benim saçımda siyah dipleri beyaz değil . aileden kimseninde bembeyaz değil. Saçma olacak ama , belki aileyle falan da ilgilidir.:16:

benm nednse cok hosuma gdıoo bend beyaz olmıınca acaba sacım saglıksız mı fln dıe dusundm:D

Back