• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz sabun saç boyasını mı akıtıyor saç tonunu mu açıyor?

ydbuge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
1.031
5
66
İstanbul
kıslar saçlarımı sarıya döndürmek istiyorum şuan bal rengi gibi biraz dorelik var en son altın parıltılı bal rengine boyamıştım ama koyu tuttu beyaz sabunla yıkamyı denesem saçımın renk tonu biraz açılırmı.. üstüne tekrar daha açık bir sarı boyucam ama açıcıyla işlem yaptırmak istemiorum.. deneyenler varmı?

boya aktıkça zaten tondaa otomatik açılıyor ama ben kepekli şampuan ve kremden daha iyi sonuç almıştım sana tarif etmiştim hani birde yağ bakımları yapıyordum ondan sonrada durularken saçlarımın renginin açıldığını gördüm zaten duşta görüyorsun boya akıyor bir ara altın parıltılı karamelmi ne 7.55 bişey boyadım hiç sevmedim bu şekilde akıttım baya açıldı renk üstünede kumral boyadım kayboldu gitti:16:

ben tarifini bidaha bulup okuyayım yaa azcık açsam su saçı açık bi sarıyı vurcam bidaha ama zaten rengli dönemine girdim inşallah bakırlık turunculuk olmaz:) topic aça aça bi hal oldum taktım iice yapamadıkça sarıya aşkım artıo:)

açık kestaneye boyamıştım saçımı ama dipler çıkınca ve yazın niyeyse sarı saçlı olmak adına koyu kumral boya alıp boyadım
ama kızılımcı turuncumsu saçma bir renk oldu
tekrar açık kestane boya alıp boyadım saçımı ama içinde kızıllıklar kaldı
kk da çok önce okumuştum çoğu arkadaşın sabunla saçını akıttığı yazıyordu
şampuanla yıkadığımda hiç boya akmayan saçtan sabunla yıkadığımda boyalar aktı
dün gidip beyaz sabun alıp denediğimde daha belirgin akmaya başladı saçım
ama ortaya çıkan renk koyu kumrala boyadığım anda ortaya çıkan renk
demekki son boyayı saçım kusuyor
birde sabun saçımı çok kötü yapıyor diye akşamdan zeytinyağı sürüp saçımı sardım sabah yıkadım
yine yumuşak haline döndü şükür
ben tek boyamayla istediği rengi bulan arkadaşları tebrik ediyorum
ben ara ara boyamaya kalkınca saçımı sonucu hep kuaförde alıyorum:D

açık kestaneye boyamıştım saçımı ama dipler çıkınca ve yazın niyeyse sarı saçlı olmak adına koyu kumral boya alıp boyadım
ama kızılımcı turuncumsu saçma bir renk oldu
tekrar açık kestane boya alıp boyadım saçımı ama içinde kızıllıklar kaldı
kk da çok önce okumuştum çoğu arkadaşın sabunla saçını akıttığı yazıyordu
şampuanla yıkadığımda hiç boya akmayan saçtan sabunla yıkadığımda boyalar aktı
dün gidip beyaz sabun alıp denediğimde daha belirgin akmaya başladı saçım
ama ortaya çıkan renk koyu kumrala boyadığım anda ortaya çıkan renk
demekki son boyayı saçım kusuyor
birde sabun saçımı çok kötü yapıyor diye akşamdan zeytinyağı sürüp saçımı sardım sabah yıkadım
yine yumuşak haline döndü şükür
ben tek boyamayla istediği rengi bulan arkadaşları tebrik ediyorum
ben ara ara boyamaya kalkınca saçımı sonucu hep kuaförde alıyorum:D

aynı durumdayız canımm:)bende dün denedim bugün gün ışığında baktımda evet biraz açılma var gibi ama bu sefer ton farkları oldu ortası koyu kaldı ve saçım matlaştı. bende yarın bi kuaföre gidip sorucam bakalımm

saçı zeytinyağlı sabunla akıtmak daha iyi oluyo saçıda kurutmuyor beyaz sabunda denedim zeytinyağlı sabunda ikiside akıtıyor ama saçı besleyen zeytinyağı ve doğal bir renk veriyor beyaz sabun matkaşdırırken zeytinyağlı parlatıyor bilginize:34:

Son düzenleme:
saçı zeytinyağlı sabunla akıtmak daha iyi oluyo saçıda kurutmuyor beyaz sabunda denedim zeytinyağlı sabunda ikiside akıtıyor ama saçı besleyen zeytinyağı ve doğal bir renk veriyor beyaz sabun matkaşdırırken zeytinyağlı parlatıyor bilginize:34:

teşekkürler canımm onuda deneyelim

Back