çiçek 2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2007 220 0 8 Ocak 2008 Konu Sahibi çiçek 2 #1 arkadaşlar bebeğim bugün beyaza yakın bi renk kaka yaptı. neden olabilir acaba? dr aradım takip et dedi. korkuyorum bilgisi olan varmı?:uhm:
arkadaşlar bebeğim bugün beyaza yakın bi renk kaka yaptı. neden olabilir acaba? dr aradım takip et dedi. korkuyorum bilgisi olan varmı?:uhm:
kuxsxum Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2007 301 14 8 Ocak 2008 Konu Sahibi çiçek 2 #2 çiçekim geçmiş olsun öncelikle.neymiş bu ilk defa senden duydum.içini ferah tut çok kötü bir şey olsa dr.hemen gel derdi değilmi?lütfen haberdar et bende çok merak ettim şimdi.iyi bak bebişe
çiçekim geçmiş olsun öncelikle.neymiş bu ilk defa senden duydum.içini ferah tut çok kötü bir şey olsa dr.hemen gel derdi değilmi?lütfen haberdar et bende çok merak ettim şimdi.iyi bak bebişe
çiçek 2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2007 220 0 9 Ocak 2008 Konu Sahibi çiçek 2 #3 çok şükür bugün normale döndü kakasının rengi. bütün gece kaka yapmasını bekledik sabah yaptı. yediklerindenmiş sanırım.
çok şükür bugün normale döndü kakasının rengi. bütün gece kaka yapmasını bekledik sabah yaptı. yediklerindenmiş sanırım.
Sezen O, Artık Anne:)) Kayıtlı Üye 1 Kasım 2007 1.268 17 9 Ocak 2008 Konu Sahibi çiçek 2 #4 çok geçmiş olsun bende merak ettim devam etseymiş ne olucakmış acama doktorla bir daha görüşürsen bizide bilgilendir olurmu
çok geçmiş olsun bende merak ettim devam etseymiş ne olucakmış acama doktorla bir daha görüşürsen bizide bilgilendir olurmu
tatarxixm Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2006 1.282 3 48 9 Ocak 2008 Konu Sahibi çiçek 2 #5 Ciçekcim Bende Ilk Duydum Gecmiş Olsun Umarirm Bişeyi Yoktur Canim
çiçek 2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2007 220 0 9 Ocak 2008 Konu Sahibi çiçek 2 #6 tatarkızı .!.: Ciçekcim Bende Ilk Duydum Gecmiş Olsun Umarirm Bişeyi Yoktur Canim Genişletmek için tıkla... saol canım şimdi rahatım. yoğurt fazla yemişti ondan oldu heralde.
tatarkızı .!.: Ciçekcim Bende Ilk Duydum Gecmiş Olsun Umarirm Bişeyi Yoktur Canim Genişletmek için tıkla... saol canım şimdi rahatım. yoğurt fazla yemişti ondan oldu heralde.
çiçek 2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2007 220 0 9 Ocak 2008 Konu Sahibi çiçek 2 #7 Sezen .!.: çok geçmiş olsun bende merak ettim devam etseymiş ne olucakmış acama doktorla bir daha görüşürsen bizide bilgilendir olurmu Genişletmek için tıkla... karaciğerle ilgili bi sorun varsa kakanın rengi beyaz olurmuş, tabi başka belirtilerle birlikte. allaha şükür yok böyle bişey.
Sezen .!.: çok geçmiş olsun bende merak ettim devam etseymiş ne olucakmış acama doktorla bir daha görüşürsen bizide bilgilendir olurmu Genişletmek için tıkla... karaciğerle ilgili bi sorun varsa kakanın rengi beyaz olurmuş, tabi başka belirtilerle birlikte. allaha şükür yok böyle bişey.
kuxsxum Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2007 301 14 10 Ocak 2008 Konu Sahibi çiçek 2 #8 hadi geçmiş olsun atlattınız bak.bebişle sağlıklı günler dilerim..