• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Beyaz renk ankastre set kullanan var mı? Gazlı beyaz cam ocak ve davlumbaz almayı düşünüyorum

tuay1086

kocasına aşık :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
299
5
118
Ankara
Arkadaşlar mutfak dolaplarım sadece beyaz olacak. bende beyaz renk ankastre set almayı düşünüyorum. siyah renk olanları kullanmak çok zor sürekli leke bırakıyor ve çok çabuk çiziliyor diyor herkes. inox da istemiyorum çünkü daha önce kullandım ne temizliği belli ediyor ve anında ciziliyor. bana bir fikir verin lütfen

hoover-set-10.jpg

Bu setin beyazı kullandığım. Fotoğrafını bulamadım. Hoover hem uygun fiyatlı hem de güzel. Servisinden de memnunum.

hoover-set-10.jpg

Bu setin beyazı kullandığım. Fotoğrafını bulamadım. Hoover hem uygun fiyatlı hem de güzel. Servisinden de memnunum.
konuyu tevafuken gördüm,mesajı alıntılamadığınız için bildirim gelmemiş. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için .Bizde vestel aldık,şimdilik memnunum bakalım.

Kızlar ben de çok merak ediyorum beyax gazlı cam ocak temizliği zor mudur kolay mıdır?

Back
X